donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinamePets Gajadien over cyanidevervuiling: "VHP-hoofdbestuurslid regelt alle concessies voor Chinezen"

Pets Gajadien over cyanidevervuiling: “VHP-hoofdbestuurslid regelt alle concessies voor Chinezen”

-

Does Travel

Dat het water rond het stuwmeer in Suriname vervuild is met cyanide, is volgens de ondernemer en ABOP’er Jairadj ‘Pets’ Gajadien te danken aan Chinese concessiehouders die het gevaarlijk spul bij hun goudwinningsactiviteiten gebruiken.

In een interview stelde de veldadviseur van vicepresident Ronnie Brunswijk dat deze groep concessiehouders door de politieke top worden geaccommodeerd en beschermd.

“Het zijn de Chinezen die concessies hebben. Er is een jurist die hoofdbestuurslid van de VHP is en hij regelt al die concessies voor de Chinezen. Er is zelf een kantoor van hun aan de Gompertstraat”, benadrukte Gajadien tegenover radio Awaaz. De ABOP’er en eigenaar van Pets Promotion vindt het te opvallend dat ondanks zoveel verklaringen tot op heden geen enkele verdachte is aangehouden.

Gajadien beweert dat er klassenjustitie wordt toegepast wanneer het gaat om de vervolging van exponenten van politieke partijen. Zo worden verdachte VHP’ers in opdracht van de president zogenaamd vervolgd door het Justitieel Interventie Team (JIT) om daarna de zaken in het doofpot te doen belanden.

Echter wanneer het zou gaan om exponenten uit de NDP of ABOP, worden deze verdachten hardhandig door het Openbaar Ministerie aangepakt. “Zolang je hoort over het JIT-team, dan mag je weten dat niemand aangehouden wordt. De president is koppig”, aldus de ondernemer.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

7 REACTIES
  1. Moordenaars zijn deze bloedzuigende F&F parasieten.
    Compleet uitroeien.


    gemodereerd
  2. Pet houd je mond….cyanide gebruik is tijdens ndp toegestaan want die chinezen konden die idioten van alles wijsmaken. Chinezen gebruiken al langer dan 10jr cyanide. De binnenland bewoners kunnen dat beamen. Als deze ramp niet was geweest zou het nog gebeuren..die ramp heeft suriname wakker geschud. Dus pet kim geen leugens verkondigen hoor. Je abop voorzitter verhuurt zijn concessie s toch ook voor die Chinezen!!!! Dus pet..loop naar je ……met je verhaaltjes


    gemodereerd
  3. Pet Gajadien is een Sopie man die vaker onzin en rommel loopt te praten. Als hij zoveel feiten weet waarom doet hij daarvan geen aangifte en of noemt hij namen? Het is een ondier met een te grote broek aan. Hij kent alleen maar miauwen als een poesje miauw.


    gemodereerd
  4. Haha

    Tje poti.

    Pets moet vertellen hoe zijn baas, VeePee Bigie Bek, goud wint.

    Als we kijken naar de zgn. kritieken dan lijken deze eerder op opmerkingen uit jaloezie en afgunst met huichelachtige motieven.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    gemodereerd
  5. En…, wie heeft die Chinezen die ruimte gegeven?
    B & B!
    In de vorige regering.


    gemodereerd
  6. Wat doet Brunsie voor de mensen?? Zijn zn mensen. Je hebt geld, koop alvast durotanks en lever water.


    gemodereerd
  7. Probleem oplossen??? jaag de Chinezen in deze kwestie weg!! Uit het land en nimmer meer binnen in laten!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES