Belfort: “PL is op sterven na dood”

7
Belfort

ABOP-parlementariër Edward Belfort zegt dat de coalitiepartij Pertjajah Luhur (PL) op sterven na dood is en nu gewoon een patiënt is die aan het infuus ligt. Vandaar dat PL-voorzitter Paul Somohardjo geen andere keus heeft dan achter vicepresident Ronnie Brunswijk aan te rennen en zo op steun te rekenen van de ABOP.

“If Somo no go, dan a man e tap’ a infuus en dan a man e dede”, zei Belfort in een interview met D-TV Express.

Frappant volgens Belfort is echter dat Brunswijk dezelfde persoon is die twee van zijn parlementariërs, namelijk Marinus Bee en Walter Bonjaski, opdracht gaf om Somohardjo in 2010 te verraden. PL, A Combinatie en Nieuw Front hadden een samenwerking afgesproken. Somohardjo zou toen voorzitter worden van het parlement.

Bij de verkiezing hebben twee leden uit de samenwerking anders gestemd, waardoor Jenny Simons van de NDP werd gekozen. De PL-leider zou naar zeggen van Belfort op de hoogte zijn van dit complot van Brunswijk. Maar met zijn enkele zetel in het parlement kan hij niets anders doen dan stevig vasthouden aan ‘de poten van kawtere’.

Belfort, van wie bekend is dat hij al geruime tijd niet door dezelfde deur kan met Brunswijk, benadrukt dat zijn partijvoorzitter de meest onbetrouwbare persoon is in de Surinaamse politiek.


7 REACTIES

 1. Belfort: “Pertjajah Luhur (PL) is op sterven na dood”. Laten we hopen dat hij gelijk heeft en dat hetzelfde geldt voor DiDiBri, Back and Neck, Lonny en Tigri Barba.
  gemodereerd

 2. belfort , jij moet in een spiegel kijken , en bekijk ook de achterkant van de spiegel want daar staat geschreven door de pl , wie in een spiegel kijkt ;;; is op sterven na dood;;;
  gemodereerd

 3. Waarom blijft Tigri blabla nog bij de Abop. Begin je eigen partij en noem het de Plant, kweek en oogst partij (PKO), dan deel je je antroewa en sopropo plantjes uit.
  gemodereerd

 4. Niet alleen PL dood maar VHP donderd in hun eigen ravijn.
  De slechtste regering die Su ooit gekend heeft.rovers. Gayadien steelt meer dan Jogi, ramdin rooft alles, Ramadin bedonderd de boel, ook geen slimme jongen, melisa wordt lachende wanneer ze chan dumpt. Ex lacht chan uit
  gemodereerd

 5. “PL is sterven na dood”.
  Als je “PL” vervangt voor “Belfort “
  Dan komt het geloofwaardiger over.
  Nu valt hij de PL aan na dat het bij de VHP is mislukt.
  gemodereerd

 6. Deze goeie man zegt niets anders dan de waarheid. Beide partijen, de ABOP en PL betekenen niets voor Suriname op dit moment. Deze beide partijen zijn steeds bezig met hun eigen belang en van partijgenoten. Ze hebben helemaal geen kennis om het land te besturen. Kijk maar waarmee de vice-president zich bezig houdt. Wat doen de ministers van de ABOP en PL op dit moment. Vandaar dat de president met honderden commissies werkt en de meeste zijn ter ondersteuning van van de incompetente ministers van de ABOP en PL.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.