woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGezochte Guyanese roofverdachte door RBTP aangehouden

Gezochte Guyanese roofverdachte door RBTP aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

Het is de leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in samenwerking met de inlichtingendienst gelukt om de roofverdachte Damion J. (40) aan te houden en overgedragen aan de recherche.

Damion wordt ervan verdacht samen met een andere man betrokken te zijn bij een gewapende roofoverval in de loop van de vorige week. Twee mannen werden in het politie ressort Nieuwe Haven door de twee verdachten overvallen.

De verdachten, waarvan één gewapend was met een vuistvuurwapen, maakte een halsketting van geel metaal en een geldbedrag in vreemde valuta en Surinaamse dollars buit.

Na de beroving vluchtte de twee mannen te voet in een onbekende richting. Na goed speurwerk werd Damion, die de Guyanese nationaliteit bezit, in het ressort Uitvlucht aangehouden ter voorgeleiding.

Aan de houding van de tweede verdachte wordt hard gewerkt. Het onderzoek in deze zaak is in volle gang.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. De verdachten maakten een halsketting van geel metaal (?) buit. Vaak zijn geel metalen sieraden in Suriname van goud (denk b.v. aan Money Hond), maar vaak gaat het ook om nep goud (wojo gowtu) denk aan de vele bruidjes, die denken dat ze een rijke hond aan de haak geslagen hebben). Daarom halsketting van geel metaal dus.


    gemodereerd
  2. Meteen uitzetten, via backtrack, en halverwege in de oceaan gooien. Uiteraard met gewicht aan zijn poten.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES