Mannen voor nachtclub overvallen door zes criminelen

5
Politie in Suriname

Zes criminelen hebben afgelopen nacht twee mannen voor een nachtclub aan de Commissarisstraat in Suriname beroofd van hun persoonlijke goederen.

Volgens de slachtoffers was een van de rovers gewapend met een vuistvuurwapen. Onder bedreiging werden ze beroofd van twee mobiele telefoons, een paar oorbellen, een tas inhoudende documenten en 500 SRD. De slachtoffer hebben geen letsel opgelopen.

Na de daad verlieten de rovers de plaats in een wit gelakt voertuig van het merk Toyota Caldina. De slachtoffers stopte een voorbijganger die de Surinaamse politie voor hen ingeschakelde.

De wetsdienaren van Nieuwe Haven waren ter plaatse voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.


5 REACTIES

 1. Deze mannen kunnen nu getuigen hoe bruisend het Suri uitgangs leven niet is.
  gemodereerd

 2. dit is voor mundial, een v/d beruchtste puin-clubs van su, in een redelijk-frommu buurt van su. voor covid en de door boutaveroorzaaktecrisis draaide het als een tol, de holte stonk naar onopgeruimd oud bier van twee weken oud. ouwe hoeren uit dominicaans republiek, al langer dan 15 jaar in het vak zag je daar nog rondhuppelen met hun uitgeleefde body’s en vetgeplamuurde gezichten met hun standaard 2 openingszinnen 1 fawaka, ju wani tjiki tjiki en 2 bai wan heiniken giem.
  gemodereerd

 3. deze zes criminelen en, o ja de meeste criminelen zijn nachtongedierte , ze kunnen niet tegen daglicht en slaan in het donker hun slag , gelukkig weten ze dat over de hele wereld en toeristen vermijden suriname
  gemodereerd

 4. Dat is het probleem met bacove land suriname. Bijna geen enkele caamera kunnen ze raadplegen in de stad. Zet een camera surveillance dienst en pak die criminelen.
  gemodereerd

 5. Neks no fout. President gaat een commissie installeren om te onderzoeken hoe dit kan?
  Normaalste zaak geworden in Su. Niemand kijkt er meer van op.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.