Inval en huiszoekingen samen met Nederlandse autoriteiten op diverse adressen

7
Regio Bijstand Team Paramaribo
Regio Bijstand Team Paramaribo archieffoto

Deze week hebben de justitiële autoriteiten in Suriname invallen en huiszoekingen verricht op diverse adressen in Paramaribo-Noord. Gisteren gebeurde dat samen met de Nederlandse autoriteiten bij een woning van Piet Wortel.

De redactie van Waterkant.Net verneemt van buurtbewoners dat zwaar gewapende eenheden de wegen rondom de woning hadden afgezet.

De dag daarvoor zouden invallen zijn gedaan op twee adressen van personen, die direct gelinkt worden aan Wortel. Ook is er onderzoek verricht bij de woning van een autohandelaar.

Volgens omwonenden zou het gaan om bekenden in de Surinaamse samenleving.

Wortel werd vorige maand in Nederland aangehouden voor het witwassen van miljoenen euro’s.


7 REACTIES

 1. BINGO ! ZE Santokhi dit is een reden om deze echte Warriors uit het buitenland hier naartoe te halen en het land grondig schoon te vegen van de kakkerlakken. Zij weten als geen ander hoe je de kakkerlakken (met name uit het binnenland) keihard moet aanpakken. Geef ze de vrije hand en binnen no time wordt het weer rustig in dit land. Houdt het roven, verkrachten en plunderingen vanzelf wel op. Geef ze de vrije hand.
  Ps. laat deze goed getrainde warriors niet vertrekken maar neem ze in dienst. Die terroristen van de ABOp zijn voor gen cent te vertrouwen.
  gemodereerd

 2. Waarom heeft Santokhi de Nederlandse autoriteiten toestemming gegeven om huiszoekingen te doen op ons grondgebied. Geen enkele Soevereine Staat doet dat zomaar.

  In de kwestie Piet Wortel … wordt er geen huiszoeking gedaan in Lelydorp … bij Chandrikapersad Santokhi … de man zit in P. Wortel kartel … zoals destijds … in Sagebai kartel !!!!!

  De Ned. Autoriteiten hebben alle informaties daaromtrent !!!!

  Santokhi … eigenaar van de Rep. Suriname … kan de Ned. autoriteiten ook toestemming geven … Bouterse, Brunswijk en Mony Hond … te laten arresteren … dan zijn we in één keer van hen verlost.

  Santokhi … Liegbeest … je speelt met vuur. Het zal niet lang meer duren of er breekt een volksopstand uit.

  De gewapende machten zullen op den duur niet bestand zijn tegen de volkswoede. Zij en ook hun families/gezinnen gaan eronder lijden.

  Je bent bezig op een wreedadige manier te werken aan je ondergang … go ahead !!!!

  De kogelvrij vesten … die maken dat je op een opgezwollen todobere lijkt … gaan je niet dag en nacht kunnen beschermen.
  gemodereerd

 3. Pietje is dus zwaar in de kijker en wie de autohandelaar is ? 1 naam in den lijve valt af maar ja … Wanneer gaan ze naar Leonsberg?
  gemodereerd

 4. Oeps!

  Sorry jongens, deze week geen groente en madam jeanet uit suri. Ook geen gevulde barra, groene manje en gedroogde sara sara, want de groentehandelaren zijn vanwege, buitengewoon bijzondere omstandigheden, tot nader orde niet beschikbaar.

  Indien Link gevonden met ‘grote veder’, gaarne volgende week afvoeren.
  gemodereerd

 5. Wat voor verdrag heeft Santokhi met Nederland afgesloten ivm de opsporing van Surinaamse ingezetenen in Suriname?
  gemodereerd

 6. ach mocht er mensen hier opgepakt worden , nibte krijgt ze zo weer vrij
  goh is dat die bekende autohandelaar van de kwattaweg die al eens eerder verdachte is geweest
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.