Slapende vrouw in appartement overvallen en beroofd door drie mannen

3
Politie in Suriname

Drie criminelen hebben in de nacht van zondag op maandag een roofoverval gepleegd in een appartement aan de Ramdayal Mathoeraweg in Suriname. Daarbij hebben ze sieraden en een tas inhoudende geld en persoonlijke spullen van de bewoonster weggenomen.

Vernomen wordt dat de daders gekleed gingen in het zwart en hun gezichten hadden bedekt met kledingstukken. Een van hen was gewapend met een vuistvuurwapen. Ze hebben de voordeur van het appartement geforceerd en via de ontstane opening toegang gekregen tot de woning.

Het slachtoffer Cheniva (30) was ten tijde van de inbraak in diepe rust. Ze schrok wakker nadat de rovers het licht van de slaapkamer aandeden. Onder bedreiging van het vuistvuurwapen vroegen ze haar naar geld. De verdachten haalden daarna het huis overhoop.

Ze maakten een halsketting, een armband en een ring buit. Daarnaast namen ze ook een tas inhoudende een portemonnee met ongeveer 1.000 Surinaamse dollars, 100 USD en 50 euro mee. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

Na de daad verlieten de daders de plaats te voet. De politie van Santodorp werd ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.


3 REACTIES

 1. Dit is het crimineel land die Suriname nu is, waar niemand meer veilig is. Crimineel land, narco staat die de NDP heeft achtergelaten en geschapen voor de inwoners van Suriname.
  Waar verpaupering heeft toegeslagen, verlies van waarden en normen, waar cocaïne gemeen goed en snoep is geworden, waar diefstal en roof en moord een verdienmodel is geworden.
  Sinds de militaire staatsgreep onder leiding van B. is het land teruggeworpen richting middeleeuwen. En waarbij de elite van de NDP, zich door roof, diefstal en corruptie zich ongelooflijk hebben verrijkt.
  In dit land moeten de mensen leven, waarbij een mensenleven niks meer waard is.
  gemodereerd

 2. Ach ja, dat gaat men krijgen als de regering geen ene rot moer doet,
  ten aanzien van het criminele beleid. En Mr: Nibte lult ze allemaal vrij,
  als ze opgepakt worden! Iederéén heeft het moeilijk in Su, maar de meeste
  daders hebben kroeshaar. Omdat de meeste te lui zijn om te werken, en
  stelen is blijkbaar hun specialisme! ”Weg met deze Mpp..”in de oven met
  ze, als het kan levend. Ding vervloekte beesten e ghi ding tra blaka wan sari!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Je kunt tegenwoordig beter in de open lucht slapen. Een huis hebben biedt geen garanties van beschutting meer.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.