vrijdag, maart 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobiliste knalt tegen palmboom en raakt gewond

Automobiliste knalt tegen palmboom en raakt gewond

-

Does Travel - naar Suriname

Deze automobiliste is vanmiddag gewond geraakt, toen ze met haar auto tegen een palmboom knalde. Het gaat om een eenzijdig ongeval dat plaatsvond aan de Evitastraat in Suriname.

De 47-jarige vrouw reed dinsdag rond 13:00u over bovengenoemde weg. Ter hoogte van pand 55 raakte ze door nog onbekende reden de controle over het stuur kwijt, waardoor ze van de weg raakte en hard tegen de boom aankwam.

Buurtbewoners die op het geluid af gingen boden haar direct hulp aan. Door het ongeval raakte ze gewond. De politie van Uitvlugt werd ingeschakeld en bracht een ambulance in stelling, waarmee ze naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Volgens de Surinaamse politie is het slachtoffer in het bezit van een geldig rijbewijs. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Alweer 1tje dat met ingevette stuurkolom, en niet kunnen rijden
    in het verkeer. Dan gaat het zeker fout, ze kunnen gewoon niet rijden
    in Su. Elke dag een aanrijding of er gaat wagen in de sloot.

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Gelukkig tegen de palmboom want tegen dit tijdstipt zijn er veel schoolkinderen in de straat en dit soort idioten rijden hard.


    gemodereerd
  3. Ik begin me in gemoede af te vragen of deze mensen serieus een rijvaardigheidstest (afrijden voor een rijbewijs) hebben gedaan. Er zijn gevallen waarbij mensen niet hebben afgereden, maar geld hebben gedokt en hun rijbewijs hebben gekregen. Dan krijg je dit soort insidenten.


    gemodereerd
  4. 2 mogelijkheden, boom stond in de weg, of zin in kokosnoten maar wilde niet zelf klimmen.


    gemodereerd
  5. Misschien een olo in de weg?? Nadat er weer veel regen is gevallen. Stel Nurmohammad verantwoordelijk indien dat zo blijkt te zijn….


    gemodereerd
  6. Het wordt tijd voor elke Surinamer om een verplichte cursus….Hoe verlies ik geen controle over mijn stuur met mijn gekochte rijbewijs


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES