21 personen staande gehouden tijdens verkeerscontrole bij roadblock

1
Politieagent in coma na aanrijding door automobilist in Suriname
Waterkant Archieffoto: politie agenten in Suriname voeren verkeerscontrole uit.

De politie van Regio Paramaribo heeft in het kader van de verhoogde surveillance, op zaterdag 13 mei 2023 aan de Ringweg een Roadblock gehouden, waarbij 150 voertuigen zijn gecontroleerd en 21 autobestuurders zijn geverbaliseerd. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Verder heeft de stootgroep op verschillende locaties in Paramaribo assistentie verleend, waaronder de Wilhelminastraat ter zake geluidsoverlast en aan de Lalarookhweg waar er een show gaande was.

De politie doet een beroep op alle bestuurders van rij- en voertuigen om voor het deelnemen aan het verkeer, altijd eerst te controleren of het rij- of voertuig voldoet aan alle bij wet gestelde eisen en dat ook de auto bescheiden in orde zijn.


1 REACTIE

  1. Deze politieagenten moet in het weekend omstreeks 02.00/ 03.00 uur op de hoek Crommelinstraat- Mahonylaan/ van Sommelsdijkstraat- Grote Combestraat/ Wilhelminastraat controle gaan uitoefenen, da yu sa si spang!! Soso Kassa nanga veiligheid!!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.