Brigadier politie aangehouden voor opzettelijke vrijheidsberoving en mishandeling

6
gevangenis suriname
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

 
Een brigadier van het Korps Politie Suriname is in het weekend aangehouden en in verzekering gesteld wegens opzettelijke vrijheidsberoving en mishandeling van een burger.

Op 11 juni 2022 bevond de burger O.V. zich bij auto’s op de hoek van de Dr. Eugene Albert Gesselstraat en de Waaldijkstraat, waarbij in een van de voertuigen zeer luide muziek werd gespeeld.

De Surinaamse politie sprak de mensen aan, waarbij de persoon van O.V. met zijn mobiel begon te filmen. De brigadier S.T. sloeg de telefoon uit handen van V., waarna het toestel kwam te vallen. O.V. ging vervolgens tekeer tegen de politie waarna hij naar het politiebureau werd overgebracht.

Volgens de politieman heeft hij zich niet schuldig gemaakt aan de aan hem verweten strafbare feiten. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld.


6 REACTIES

  1. Belachelijk dat die agent is opgebracht. Dit is waarom het gespuis blijft provoceren. Ze hebben ahw schijt aan het gezag. Eigenlijk niet zo verwonderlijk, want deze zakkenwassers hebben nooit een rolmodel gehad en ook geen opvoeding.
    gemodereerd

  2. Alweer eentje. Is er nog sprake van een mand waarin enkele rotte appels zitten?
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.