VIDEO: Levensredder Santosh bezoekt verkeersslachtoffer op intensive care

0

Santosh Boeddha, de jongeman die afgelopen week reanimatie heeft toegepast bij de verdrinkende vrouw in het Magentakanaal, heeft een bezoek gebracht aan het verkeersslachtoffer op de intensive care van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De vrouw was totaal verrast met het bezoek. Ze werd emotioneel toen Santosh haar sprak. Het filmpje is onderaan het bericht te zien.

Boeddha is maandag flink verwend door Radio 10. Als blijk van waardering is hij verwend met een one-night stay inclusief ontbijt in Torarica Resort, SRD 6.000 aan bezine van GOw2, een waardebon ter waarde van SRD 500 van Popeyes – Louisiana Kitchen Suriname en een pakket van Fernandes Bakkerij.

Van de Da Vinci Group heeft de held recht op een large pizza van Chuck E. Cheese Suriname & shoppen bij Psycho Bunny Suriname. Verder mag hij een jaar lang gratis big/chicken Mac’s halen bij McDonald’s Suriname. Als kers op de taart heeft Boeddha een retourticket Paramaribo-Curaçao van Jetair Caribbean ontvangen.

De vrouw werd uit haar benarde situatie gehaald door toedoen van de actie van een aantal mannen. Ooggetuige Nicole tekende op hoe Santosh als eerste het water in ging om te helpen.

Nicole zat in de file toen ze het eenzijdig verkeersongeval zag gebeuren, waarbij de vrouw met haar voertuig in het kanaal terechtkwam. Santosh aarzelde geen moment, deed zijn kleren uit en ging meteen het water in. Hij wist de achterdeur open te krijgen en kon met de vrouw praten.

De vrouw zit bekneld en moet bevrijd worden. Ondertussen zijn nog twee mensen, wiens namen onbekend zijn, het water ingegaan om te helpen. Op gegeven moment is de auto verder gezonken en is er geen teken van leven meer zegt Nicole. Boedda duikt weer en het lukt hem om het inmiddels bewusteloze slachtoffer eruit te krijgen.

Ooggetuige brengt verslag uit van heldenactie om vrouw uit water te redden
Beeld (c) TikTok gebruiker @noahjohnson

Ondertussen waren ook de heren Wip en Swedo in het water. Santosh krijgt meteen hulp van de andere helden. Samen leggen ze haar op de omgekeerde auto en wordt ze gereanimeerd door Santosh, waarna het slachtoffer gelukkig bijkomt.

Waterkant.Net sprak met Swedo die de klap vanuit zijn huis hoorde en vanuit de overkant met een geblesseerde heup het water in sprong.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.