VIDEO: Bigi Boy verliest van Jailton Almeida

0
Bigi Boi verliest van Jailton Almeida

Het is Jairzinho ‘Bigi Boy’ Rozenstruik vandaag niet gelukt om te winnen van Jailton Almeida. De twee namen het tegen elkaar op in het Spectrum Center te Charlotte, North Carolina, tijdens het main event van UFC Charlotte.

Het gevecht tussen de zwaargewichten was snel afgelopen. De Braziliaan Almeida liet Rozenstruik uit Suriname, in de eerste ronde aftikken op een zogeheten Rear Naked Choke.

In een eigen verklaring zegt de Surinaamse MMA-vechter tegen zijn fans: “Ik had het gevoel dat ik alles goed deed, maar heb een paar fouten gemaakt die me het hele gevecht hebben gekost. Ik zal beter en sterker terugkomen en ik wil jullie bedanken voor het steunen van mij op welke manier dan ook”.

Bekijk de beelden hier:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.