Verdachte man met tas vol spullen achter cellenhuis aangetroffen

2
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De Surinaamse politie heeft woensdag een 18-jarige man aangehouden die zich verdacht achter het cellenhuis van de politie van het bureau Lelydorp ophield. In zijn bezit had hij een tas inhoudende drie mobiele opladers, een hoeveelheid marihuana en hasj, twee scharen, vloei, aanstekers en pakjes siroop.

De wetsdienaren kregen van de naast gestationeerde brandweer de melding dat een verdacht figuur zich achter het cellenhuis bevond. De politieambtenaren gingen op onderzoek uit en troffen de man aan, meldt het Korps Politie Suriname.

Ook werd er naast het gebouw een rijwiel dat vermoedelijk van diefstal afkomstig is en waarvan hij de herkomst niet kon verklaren, aangetroffen. Terstond werd hij aangehouden waarbij zowel de verboden spullen als het rijwiel, hangende het onderzoek in beslag zijn genomen.

De verdachte A.F. werd voorgeleid en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.


2 REACTIES

  1. Had hij ook zn kleren bij zich?? Als jullie zn maatjes opsluiten wilt hij ook erbij zijn. Hoe moet hij anders chillen??
    Er zijn zoveel jonge criminelen, gewion vreselijk. Heleboel de school gelaten tijdens covid en met de situatie nu, veel schoolverlaters.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.