Motorfietser gewond na zware aanrijding met voertuig

2

Bij een zware aanrijding vanmorgen tussen een motorfiets en een voertuig in Suriname, is de motorfietser ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond 10.00u op Indira Gandhiweg, bij de kruising met de Frederikshoopweg.

Beide bestuurders reden over bovengenoemde weg gaande richting de Latourweg. De autobestuurder sloeg links af om de Frederikshoopweg in te gaan, zonder rekening te houden met de motorfiets die rechtdoor reed, met de botsing als gevolg.

De motorfietser raakte door de botsing ernstig gewond. De ambulancedienst van Surcad verleende eerste hulp in afwachting van de ambulance van de Spoedeisende Hulp (SEH). Het slachtoffer werd met verschillende verwondingen per ontboden ambulance naar de SEH gebracht.

De bestuurder van de auto bleef ongedeerd.

Beide rijtuigen zijn aanzienlijk beschadigd en zijn naar de berging gesleept in belang van het onderzoek. Het rijbewijs van de autobestuurder werd in belang van het onderzoek ingevorderd. De politie van Latour heeft de zaak in verder onderzoek.


2 REACTIES

 1. In Suriname ben je leven echt niet zeker in het verkeer: Of je nou op het trottoir loopt of je bent op je erf aan het harken.

  Sommige van die automobilisten rijden echt als een kip zonder kop.
  Over de jonge PL chauffeurs hoef ik maar te zwijgen.

  In Suriname denken de meeste automobilisten dat een voetganger NOOIT EN DAN OOK NOOIT voorrang kan hebben op de auto!

  Men haalt links en rechts in zonder rekening te houden met het verkeer vanuit de zijwegen.

  Ik hoop dat die motorfietser dit ongeluk overleeft.
  gemodereerd

 2. Een motorfiets behoort tot het “snelverkeer”, dus motorrijder is veroorzaker en niet anders. Net als een autobestuurder moest hij rustig wachten op de auto voor hem.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.