dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieJonge vrouw seksueel misbruikt door eigen vriend

Jonge vrouw seksueel misbruikt door eigen vriend

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft afgelopen dinsdag de verdachte B.M. (37). aangehouden ter zake seksueel misbruik van zijn 25-jarige vriendin S.M. De jonge vrouw deed op donderdag 4 mei het politiebureau aan en hield de politie voor dat zij op die bewuste dag tegen haar wil misbruikt is geworden door haar vriend.

Het voorlopige onderzoek heeft uitgewezen dat de twee elkaar twee maanden terug hebben leren kennen en dat zij dagelijks telefonisch contact hadden. Op een bepaald moment besloten vriend en vriendin op 4 mei naar een pension in het ressort Livorno te gaan.

Daar aangekomen veranderde de jonge vrouw plotseling van gedachte en stelde haar vriend voor, om weer weg te gaan. B.M. kon zich niet terugvinden in het besluit van zijn vriendin, nam haar in een greep waarna hij S.M. seksueel heeft misbruikt, meldt het Korps Politie Suriname.

Na zijn daad zette hij het slachtoffer langs de weg in het ressort Latour af, waarna hij zijn weg vervolgde. De jonge vrouw deed direct aangifte op het politiebureau Latour tegen hem.

De verdachte werd op 9 mei 2023 door de politie ontboden en werd bij aanmelding op het station, direct aangehouden. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is B.M. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Klootzak. Hij was duidelijk eropuit zijn gerief te halen. Jammer voor de vrouwen die nog steeds in de goedheid van het mannelijk geslacht willen geloven. Hun hele denkvermogen is op seks gericht, meer ruimte zit er niet in die kop.


    gemodereerd
  2. Niet eens beginnen met de schuld bij het meisje te leggen. Neen is neen ook in Suriname


    gemodereerd
  3. Hoe kom je op het idee om met hem naar een pension te gaan??hij had niet het recht je te verkrachten, dat praat ik niet goed.


    gemodereerd
  4. Zo’n vrouwenverkrachter kan je toch geen vriend van vrouwen noemen. Laten we hopen dat hij in Santo Boma een paar Abomas van eigen deeg krijgt te verwerken.


    gemodereerd
  5. Onzin vrouwen verkrachten. Wat een geleuter.
    Deze dame is 25 jaar oud. Te volwassen om niet na te kunnen denken. Hoeveel keren eerder heeft zij al plat gelegen voor mannen.
    Zij doet een bewuste keuze om een afspraak te maken met een man om naar een pension te gaan. Als je al éénmaal binnen ben, wordt verder niet verteld hoe lang het spel heeft geduurd en vervolgens van gedachten veranderd, kan volgens mij nooit sprake zijn van verkrachting. Zij heeft op de kooptoe het risico genomen dat er seksuele handelingen zouden plaatsvinden. Waarom maak je anders dan een afspraak om naar een pension te gaan.
    Hopelijk dat de Rechter het ook snapt!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES