Tian You opent vestiging in Jamaica

2

Het bekende bubble tea en smoothie bedrijf van Suriname, Tian You, heeft een vestiging geopend in Jamaica. De zaak is gevestigd te Champion Plaza in Ocho Rios.

“Ons nieuwe filiaal biedt dezelfde unieke smaakbeleving, geïnspireerd door de Caribische cultuur. Van onze klassieke fruitblends tot onze kenmerkende smoothies”, aldus het bedrijf.

Tian You is in 2019 opgericht door Ding Sunny en Xie Linwei. De eerste vestiging is geopend aan de Wilhelminastraat in Paramaribo-Noord. Vandaag de dag heeft het bedrijf tal van locaties in heel Suriname.

Het bedrijf bekijkt mogelijkheden om in meerdere landen een vestiging te openen.


2 REACTIES

 1. Een Surinaamse bedrijf dat Tian You heet? Als het om een echt en geen nep Surinaams bedrijf ging, heette het Lobi You. En uitgaande van de typisch ‘Nieuwe Chinese’ namen van de eigenaren Ding Sunny en Xie Linwei (onze eigen Sranan Chinezen heten b.v Lie Pauw Sam,Tai A Pin, Chin A Sen enz), kan je er 100% zeker van zijn dat de winsten van de Surinaamse en Jamaicaanse vestigingen van Tian You rechtstreeks naar Tiamen Square in China worden overgemaakt.
  gemodereerd

 2. Surinamers zijn oer luie mensen.

  Zie maar hoe groot het ambtenaren apparaat is en door lopend loonsverhogingen willen voor het ondermaat presteren op alle ministeries.

  Ondernemen en waar echt valuta te verdienen is en te produceren en te exporten kunnen we niet.

  Zie wat er gebeurd is met:
  – Wageningen Rijstbedrijf, de modernste en eerst grootste rijstbedrijf van hele korrelrijst in de wereld,
  – Bruynzeel Houthandel Suriname die allerlei eindproducten van bouwmaterialen van huizen tot huizen op de (Inter)nationale markt bracht,

  zie verder
  – Billinton,
  -Suralco Multinationals
  door slechte onderhandelingen weg uit Suriname

  Natuurlijke producten:
  goud, rondhout, zeevissen, fruit, diamant, enz alles voor een appel en een ei verkocht aan buitenlanders, Canadezen, Amerikanen, Dubai, Brazilianen, Chinezen, enz

  Surinamers vernietigen het land en de politiek, coalitiepartijen zijn hier mede schuldig aan.

  Zeer weinig goed opgeleide beroepsbevolking in de natuurlijke producten van het land. Zelf het zoetwater wilden ze verkopen, Zeevisserij, enz.

  Triest!

  Ook de mentaliteit van de Surinamers, niet kritisch zijn, rationeel zijn, logisch denken en zijn, juiste beslissingen te nemen in hun leven, corruptie, tjoekies, verkeerde mensen op verkeerde leidinggevende posities op de ministeries, bestuur, vp, witwassen en eigen belang spelen een rol in, naast de zeer slecht opgeleide bevolking.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.