33-jarige politieagent onwel; onder politie begeleiding naar SEH

4
Ambulance en politie in Suriname

Een 33-jarige politieagent in Suriname, die te werk was gesteld te Pikin Saron, is maandag in allerijl onder politie begeleiding naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van Paramaribo gebracht. Dit nadat de agent plotseling onwel werd.

De politieagent werd in eerste instantie door collega’s naar de poli Zanderij gebracht. De poli bleek echter gesloten te zijn, waarna hij naar de poli Onverwacht werd gebracht. Op de poli aangekomen bleek dat er geen arts aanwezig was.

De ambulance werd in stelling gebracht waarna deze de patiënt, met begeleiding van de Surinaamse politie, naar de SEH in Paramaribo heeft afgevoerd. Over de gezondheidssituatie van de agent S.K. is niet veel bekend.


4 REACTIES

  1. Een duidelijk teken van verval door het beleid van deze regering. Een wetsdienaar die in
    in de regio niet medisch geholpen kan worden.Dit geeft aan hoe slecht het in Suriname thans is. Voorheen waren de Cubaanse artsen permanent aanwezig op de medische posten in het achterland.De minister van Volksgezondheid liet deze artsen vertrekken ondat zij overbodig waren. Maar de Surinaamse artsen willen in die gebieden niet niet werken of ze zijn voorvdie gebieden niet beschikbaar.
    gemodereerd

  2. “De poli op Zanderij bleek echter gesloten te zijn, waarna hij naar de poli Onverwacht werd gebracht. Op de poli aangekomen bleek dat er geen arts aanwezig was.”
    Lekker bezig daar in Surbabwe.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.