vrijdag, maart 29, 2024
HomeNieuws uit SurinameValies: "Nieuw onderwijstructuur was na onderzoek afgewezen"

Valies: “Nieuw onderwijstructuur was na onderzoek afgewezen”

-

Does Travel - naar Suriname

Wilgo Valies zegt in een interview dat hij zich had teruggetrokken als beleidsadviseur van Marie Levens, die recent is afgetreden als minister van Onderwijs Wetenschap en Cultuur in Suriname.

De oud-docent en BvL en ALS-voorzitter vertelt dat hij niet eens was met de visie van de minister met betrekking tot het nieuwe structuur en zich na een jaar had teruggetrokken.

“Ik heb samen met anderen gewerkt aan een document waarin de structuur is afgewezen. De aanval is geopend op mij persoon maar dat zal me niet weerhouden om door te gaan”, meent de gewezen vakbondsman.

Op de vraag als zijn uitspraken in de media een come-back betekend in de vakbondswereld zegt hij: “Ik heb geen enkele ambitie om weer vakbondsman te worden. Maar dat zal me niet weerhouden om mijn zegje te doen, wanneer ik merk dat de leerkrachten in een moeilijke positie terecht zijn gekomen”, aldus Valies

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
  1. Wat een inhoudsloos geblaat. Waarom wees hij het af wat waren de tekortkomengen volgens hem?
    Waarom plaatsen media toch steeds dit soort inhoudsloze onzin dat slechts bedoeld is om de ego van een leeghoofd op te poetsen?


    gemodereerd
  2. valies was tegen de nps , jij bent gestopt toch , waarom maakt jij je nog druk om deze toestanden , het zijn jou leerkrachten die er nu een puinhoop van maken,
    en ze willen een bond oprichten , maar ze zijn bang dat de rechter hun gedrag zal verwerpen , daarom gaan ze om de dag staken , het wordt tijd dat deze leerkrachten opstaande voet worden ontslagen , want zij onthouden de kinderen van onderwijs , deze leerkrachten denken alleen aan hen zelf en niet aan de kinderen
    vanaf 2010 is het onderwijs achter uit gegaan , en als deze regering niet ingrijpt zal het onderwijs verdwijnen


    gemodereerd
  3. Gewoon sabotage van een systeem dat in het buitenland wel werkt. Maar dan heb je leerkrachten nodig die willen meewerken. Nu zal zullen vele kinderen afvallen en loopt Suriname achter op onderwijsgebied.


    gemodereerd
  4. Deze verrader moet zn snuit dicht houden. Je hebt de leden van BVL/ALS opgescheept mt een Mangre


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES