17-jarige studente Nandita door verstikking omgekomen; morgen uitvaart

5
17-jarige studente Nandita door verstikking omgekomen; morgen uitvaart

 
Obductie op het ontzielde lichaam van de 17-jarige Nandita Gajadhar, dat vorige week woensdag verkoold werd aangetroffen bij een woningbrand te Leiding 9a in Suriname (foto), heeft uitgewezen dat ze door verstikking is omgekomen.

Vernomen wordt dat morgen de uitvaart van het omgekomen meisje zal plaatsvinden.

In verband met het onderzoek is haar 44-jarige vader Adjaikoemar G. door de Surinaamse politie aangehouden en in verzekering gesteld. Hij houdt voet bij stuk zijn dochter niet te hebben gedood.

Bijna de hele familie van de verdachte en zijn ex-vrouw, tevens moeder van het slachtoffer, vermoeden echter dat hij het meisje heeft vermoord en het huis in brand heeft gestoken. Gisteren na de obductie is het lijk van de 17-jarige door de politie vrijgegeven.

In een interview gaf de moeder van het slachtoffer te kennen dat degene bij wie de vader brandstof heeft gekocht, een verklaring bij de politie heeft afgelegd. Ondanks deze verklaring blijft de vader steeds ontkennen dat hij iets te maken heeft met de dood van zijn dochter.

In het belang van het onderzoek dat nog loopt, blijft Adjaikoemar in arrest.
 


5 REACTIES

 1. Ik ken dit meisje niet nr mn hart voelt een pijn dat niet te beschrijven is. Waarom waarom.
  Had dat kind met dr grootouders en moeder gelaten. Was toch weggegaan.
  Wat een waardeloze vader. De vriendin mt 3 kinderen moet oppassen.
  gemodereerd

 2. Hoe wreed kan een mens zijn. Zonder enige emotie staat de vader in het interview alles bij elkaar te liegen. Afgaand op zijn onschuldig gezicht, zou je zijn verhaal bijna willen geloven. Maar de tijdlijn en feiten wijzen anders uit. Alles wijst erop dat hij schuldig is. Ik hoop dat het OM hele goede verhoortechnieken toepast, waardoor hij tegenstrijdige verklaringen zal afleggen en verstikt in zijn eigen leugens en uiteindelijk door de mand valt. Deze gewetenloze man mag nooit meer vrijgelaten worden.
  Lief meisje Nandita, dit heb je absoluut niet verdiend. Dat jou ziel de eeuwige rust mag hebben.
  gemodereerd

 3. persoon, 9 mei 2023 Bij 19:22 , sinds wanneer hebt jij een hart , als je van een massamoordenaar houdt dan hebt je geen hart voor mensen die jij niet kent he , al die mannen en vrouwen en kinderen ja zelfs baby’s die hij vermoord heeft kende jij toch ook niet
  gemodereerd

 4. Het is makkelijk hier om de vader te beoordelen en ons mening te geven. Alleen degene weet hoe erg het is wie dit meemaakt. Ik heb ooit ook zo een situatie meegemaakt van mijn dochter . Ze was te brutaal en niet bespreekbaar. Maar ik heb mij ingehouden en uiteindelijk kwam alles goed. Het was misschien voor de vader een hele harde klap en hij kon niet verwerken dat zijn dochter die hij heeft opgevoed hem zodanig heeft teleurgesteld. De vader is misschien pysisch zwak. Het kan zijn dat de vader door boosheid, schaamte gewoon geen andere weg zag. Toch nog heeft hij of niemand het recht om een ander te vermoorden. Mocht de vader schuldig worden bevonden, dan moet hij eerst een behandeling van psycholoog krijgen (TBS) en daarna gevangenisstraf. Nogmaals mensen als het zelf op jou komt dan pas kan je die vader begrijpen, maar wat nog hij mag nooit vermoorden. Schande en Schaamte in Suriname is totaal anders. De hele buurt lacht je uit en vernederd je.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.