dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Man die Chinese arbeider met steen op hoofd slaat aangehouden

VIDEO: Man die Chinese arbeider met steen op hoofd slaat aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft op zondag 7 mei de geweldenaar M.B. opgespoord en aangehouden te Albina in het district Marowijne. M.B. wordt ervan verdacht op zaterdag 6 mei 2023 in een winkel aan de Olton Willem van Genderen Boulevard (voorheen Emmastraat) de Chinese arbeider C.N. (25) met een steen te hebben verwond aan zijn voorhoofd, meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van Albina werd door een mevrouw die het politiebureau binnenrende in kennis gesteld van een vechtpartij tussen een Chinese winkelier en een andere man. De wetsdienaren speelden direct in op de melding en bij aankomst op de plek wees het onderzoek uit dat een Chinese arbeider door M.B. met een steen aan zijn hoofd is verwond.

Het slachtoffer C.N. had het bewustzijn verloren en is door zijn werkgever H.N. (33) voor medische hulp met de boot overgebracht naar de Franse kant. Hiervan verscheen onderstaand filmpje op social media:

De verdachte M.B. werd opgespoord en op 7 mei 2023 in beschonken toestand aangehouden door de politie. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
  1. Lonnie je bent alleen bezig met podium. Waarom bied je de mensen van jou geen onderwijs en waarden? Ook hier naar frana se voor medicamenten.


    gemodereerd
  2. Mooi om te zien hoe er hulp geboden woedt door deze jongeren thank you heren!Zo zie je maar weer …Wie na wang! We moeten ophouden met vechten ej schelden….vroeger laat hebbem we mekaar toch nodig. Dit soort goed nieuws moet vaker gedeeld worden gaat de samen leving goed doen. Teh den e doe ogri we taki maar teh den e doe bung moeten we het ook benoemen toch.
    Idd…zwemvest ..ik denk dat ze ip dat moment er niet aan gedacht hebben maar misschien gaande weg de tocht naar fe. Guyana, hebbe ze de vesten omgedaan


    gemodereerd
  3. De Chinese regering is crimineel bezig door massaal Chinezen te dumpen in onveilige landen als Suriname. Als ze maar deviezen voor China opbrengen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES