Mannen op straat overvallen door rovers gewapend met messen

3
Politie in Suriname

Drie criminelen hebben in de nacht van zaterdag op zondag een groep mannen beroofd op de kruising van de Gronfolo- en Mangrovestraat in Suriname.

Uit een gesprek met een van de slachtoffers komt naar voren dat ze met een groep van zes man vanuit GOw2 Van ’t Hogerhuysstraat liepen richting Beekhuizenweg. Onderweg werden drie van de zes slachtoffers beroofd door drie mannen gewapend met messen.

De rovers maakten hun tassen met mobiele telefoons en persoonlijke documenten buit. Na de daad renden zij richting de Van ’t Hogerhuysstraat.

De politie van Nieuwe Haven was na de beroving ingeschakeld die ter plaatse ging voor onderzoek. De slachtoffers bleven ongedeerd. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.
 


3 REACTIES

 1. Sinds 25 Februari 1980 is de grondwet, Verdragen, mensenrechten vertrapt door ddb is Suriname. Surinamers verloren al hun rechten.

  Zie:
  – 8 December 1982,
  – Moiwana 86,
  – Neks No Fout,
  et cetera, et cetera.

  Normen, waarden, principes, wetten, plichten, hoe hoort het eigenlijk?, goed gedrag, goede manieren, zeden en gewoonten, correct zijn, met twee woorden spreken, respect, fatsoenlijkheid, eerbied, enz volgens de westerse maatschappij, maar ook volgens de andere culturen vd diverse etniciteiten van Suriname.

  Zie hoe alles zonder regels gebeurt in Suriname;
  – vuil op straat gooien,
  – berovingen,
  – verruwing,
  – grote criminaliteit,
  – marrons met andere zeden en gewoonten, die de westerse toon aangevende niet kenden en in grote groepen in Paramaribo kwamen door de binnenlandse oorlog tussen ddb en bravo om hun vege lijf te redden, onaangepast waren en nog velen zijn. bravo, bordo enz, zijn een schoolvoorbeeld van. Zie de positie van bravo en die bordo had. En deze luitjes willen voorbeelden zijn, maar zo heb je er nog velen binnen de ndp, waarvan ddb de grootste is, een wolf in schaapskleding en alles doet wat God en verbod verboden hebben.

  Suriname moet voorbeeld figuren hebben, maar door de financiële, sociale, economische crises in Suriname, in gezinnen, zie je de regel neks no fout, bij goed opgeleide tot bosbewoners. Zie maar mensen bij de CEO vd CBvS, enz.

  Suriname zal hier wat aan moeten doen, daarom moet goed uitgekeken worden naar mensen met goede opleidingen en goede persoonlijke instellingen, hun goed gedrag. Dat moeten de mensen zijn die Suriname weer de goede kant de boven genoemde zaken weer kunnen bij brengen.

  Alle ministeries moeten mensen met goed gedrag hebben, maar de ministeries van Onderwijs en Wetenschappen, ministerie van Sport en Cultuur, ministerie van politie en justitie, ministerie van Volksgezondheid, ministerie van het Leger zullen hier de trekkers moeten zijn. Zij komen rechtstreeks met mensen dagelijks in contact en daarom moeten de luitjes keurige/nette mensen zijn.

  Suriname is momenteel een roversnest.
  gemodereerd

 2. Waren de beroofden wel mannen? Zes tegen drie en nog heb je geen poging gedaan de rovers te verjagen. Het waren zeker zes mannen met bigi bere.
  gemodereerd

 3. A mus de wan negre sa du a sani!! map…ng,,,, ngggg klote volk!! vernietigende volk!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.