vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVermoedelijk brandstichting bij Bureau Burgerzaken Paramaribo-Centrum

Vermoedelijk brandstichting bij Bureau Burgerzaken Paramaribo-Centrum

-

Does Travel - naar Suriname

De brandweer kreeg vannacht rond 04.00u een melding van een woningbrand aan de Dr. Sophie Redmondstraat in Suriname. Toen de brandweer van post Gemenelandsweg ter plaatse arriveerde bleek na onderzoek dat het om een beginnende brand ging, bij een pand waar het Bureau voor Burgerzaken Paramaribo-Centrum is gevestigd.

Onbekenden hebben naar alle waarschijnlijkheid gepoogd om het gebouw in brand te steken.

De wachter van het pand hoorde plotseling een harde knal waarna hij polshoogte nam. Hij zag rookontwikkeling en vlammen aan de achterzijde van het gebouw en schakelde gelijk de Surinaamse brandweer in.

Tijdens onderzoek nam de brandweer rookontwikkeling en gasoline geur waar. Verder was alles nog in tact. De politie van Centrum werd gealarmeerd voor verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. ‘De wachter van het pand schrok wakker door de harde knal💥’.
    Asociaal om een wachter in z’n diepe slaap te laten schrikken.


    gemodereerd
  2. Al staat de stad in vuur en vlam, baas Bouta, de opdrachtgever, slaapt als een roos.

    JusPol en Defensie mogen de 24 / 7 patrouille voor de veiligheid van land en volk serieus nemen.

    Het wordt heet onder de voeten van Bullshit Bouta, das paarse kampf raakt in paniek.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    gemodereerd
  3. Niet zo mooi, dit is gewoonweg terrorisme. Beste Chan zo snel mogelijk een commissie instellen om dit verder tot de bodem te onderzoeken.


    gemodereerd
  4. De militairen en de politieagenten zullen veel meer op straat, bij overheidsgebouwen 1 x 24 uur x 365 dagen per jaar zichtbaar moeten zijn.

    Als de regeringscoalitie van z.e. president Chandrikaperkash en z.e. bravo, el somp vd pl dit niet door hebben wat er speelt, zullen ze wel merken wat Dame Gambiet betekent en dat er nog een verklaring zal komen van de dood van walter bouterse, verdwenen militaire wapens en munitie uit het huis van ddb, de vele demonstranten.

    Als deze personen niet op straat zichtbaar zijn en gebouwen bewaken, moet de president en vice – president niet vreemd op kijken dat er overal chaos gaat ontstaan, door volwassen luitjes met een 4 de klas lagere school die worden misbruikt, gebruikt en worden ingezet.

    Die toon van zeer strenge controle had al vanaf het begin vd regeringscoalitie ingezet moeten worden ve minister van justitie en politie die van de hoe en de rand weet. Deze minister is meer een playboy en daar heeft Suriname (inter)nationaal niets aan. Deze minister van Justitie moet vervangen worden door een persoon met haar op de tanden, met gestroopte mouwen en weten wat er moet plaats vinden.

    De tijd van poppenkast is voorbij. Het is nu de regering onder leiding van z.e. president Chan Santokhi en z.e. bravo die aan de touwtjes trekken en dat moeten ze ook op alle gebieden en de juiste speler met kennis en ervaring in de etalage zetten voor de Surinamers en Internationaal om te zien hoe die performen voor de republiek Suriname en de Surinamers.

    Het gaat om summa cum laude resultaten die behaald moeten worden voor Suriname, Surinamers, ook internationaal, met minder moet deze regering geen genoegen nemen.


    gemodereerd
  5. Ze moeten burgerzaken zo snel mogelijk digitaliseren, het zou jammer zijn als we alles kwijt zouden raken. Het is een oud pand en sommige mensen hebben er baat bij om gegevens verloren te laten gaan. De geschiedenis van de Surinaamse bevolking is al niet ver terug te zoeken, we moeten koesteren wat we nu nog aan materiaal hebben. De ééncellige 🪱 dit op zijn geweten heeft.


    gemodereerd
  6. ZE Santokhi, enige president van het volk, moet nu opdracht geven aan de goed getrainde mariniers uit de USA, Frankrijk, Engeland om schoon schip te maken en het land te zuiveren van de terroristen en fascisten. Geef ze opdracht om met een gerichte Drone aanval de fascistische dictator Bouterse te liquideren en laat Brunswijk ook oppakken samen met de grootste racisten in het land Hooghart en Macdonald. Dan pas dit land politieke stabiliteit kennen en kan de welvaartsstaat worden gevestigd. Pak ook al die populistische ordeverstorenden op en zet ze op de boot richting Afrika en India.


    gemodereerd
  7. Suriname heeft nog wachters bij Overheidsinstellingen en waar er belangrijke documenten opgeslagen zijn🙉🤷🥳🥳🥳🤣🤣.
    Overheidkantoren en instanties dienen goed opgeleide beveiligers te om te 25/ 7 te surveilleren.
    Ook de brand en sluit ronde moet regelmatig moet plaatsvinden. Wachters zijn voor een object die constant dat in de gaten gehouden moet worden.
    Verschil van beveiliging en Wachters is heel groot Dames en Heren aan de waterkant cq minister van justitie en politie 👮‍♂️👮‍♀️🤷🤷 .
    Werken binnen wettelijke kaders / beveiliging van gebouwen en eigendommen/ veiligheid net werk .
    3 belangrijke muddulen tijdens opleiding als beveiliger 🇸🇷🤷 jullie staan heel ver achter in de rij .
    Schande echt voor de ministerie van justitie en politie en beveiliging organisatie in Suriname 😭😭📚 boeken nauwkeurig raadplegen WATERKANT.


    gemodereerd
  8. ik ken deze cbb maar al te goed. een echte wojo met wreed onbeschoft personeel.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES