Vader van 17-jarig meisje wiens verkoolde lichaam na brand werd aangetroffen aangehouden

8
Vader van 17-jarig meisje wiens verkoolde lichaam na brand werd aangetroffen aangehouden

In de zaak waarbij afgelopen woensdag het verkoolde lichaam van de 17-jarige Nandita Gajadhar in een afgebrande woning in Suriname werd gevonden, is haar vader zaterdagavond aangehouden. De 44-jarige vader Adjaikoemar G. werd door en gemengde eenheid van Kapitale Delicten en het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bij de woningbrand woensdagochtend te Leiding 9A stuitte de Surinaamse brandweer op het verkoolde lijk van Nandita. Familieleden en buurtbewoners hadden sterk het vermoeden dat de vader van het slachtoffer meer zou afweten van de brand. Adjaikoemar ontkende dit echter tijdens een televisie programma. Volgens hem zou zijn dochter zelfmoord hebben gepleegd.

Vernomen wordt dat de vader berichten had gezien, waaruit zou blijken dat zijn dochter pikante foto’s naar haar vriend zou hebben gestuurd. Bij ondervraging ontkende zij echter. Woensdagochtend hadden de vader en Nandita een afspraak met de Jeugdpolitie. Onderweg bekende Nandita dat zij foto’s had gestuurd.

De reis naar de Jeugdpolitie werd onderbroken en ze keerden terug naar huis. Korte tijd later vertrok de vader van huis. Minuten daarna stond de woning in lichterlaaie. Tijdens bluswerkzaamheden stuitte de brandweer op het verkoolde lichaam van het meisje. Het lichaam is ter obductie in beslag genomen.

De vader werd na de woningbrand in het belang van het onderzoek overgebracht naar het politiebureau voor ondervraging. Hij werd echter na verhoor heengezonden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er nieuwe feiten naar boven zijn gekomen, waarna hij werd aangehouden.

De afdeling kapitale delicten is belast met het verdere onderzoek.


8 REACTIES

 1. Heel erg wat deze man heeft gedaan. Het interview op Tbn prime alert is veelzeggend. En in feite bekend hij in mijn ogen daar al schuld. Op de vraag dat Sandita aan handen en voeten vastgebonden is aangetroffen, Geeft hij geen antwoord!! Het is vrij normaal dat men rond de leeftijd van 17 al sexueel aktief is. Niets nieuws op deze wereld. Maar deze man kon het niet verkroppen dat zijn dochter deze gevoelens had. Wat mij betreft word hij voor lange tijd opgesloten en krijgt hij de zwaarst mogelijke straf die er is in Suriname!
  gemodereerd

 2. Hij wilde haar in zn eentje cremeren. De foto’s zijn haar dood geworden. RIP meid.
  gemodereerd

 3. Het is meer dan duidelijk dat deze man zoveel mt dit kind hft gedaan. Na haar dood gooit hij nog zoveel vuil over haar. Wat een slechte man. Ik denk dat opa en oma van verdriet zullen sterven. Iedereen is slecht behalve de vader. Wat een gemene klootzak. Hoop dat de ouders alles verkopen of verdelen en niets en ook niets aan deze moordenaar geeft. Vervloekt mt hem
  gemodereerd

 4. Heel triest dat zo’n jonge meid, het leven wordt ontnomen. Ik vond het vanaf het begin heel verdacht.
  Rust zacht Nandita. Hij is het niet waard geweest je vader te zijn.

  Jammer genoeg komt eerwraak nog steeds voor.
  Er moet meer scholing komen, aan ouders en jongeren. Want de technologie blijft niet stil staan. Vroeger kon je geen filmpjes en foto’s maken met de telefoon.
  De gevaren liegen er niet om. En het wordt alleen maar erger.
  gemodereerd

 5. Duidelijk gevalletje eerwraak.Achterlijke normen en waarden.De poes van de dochter moet rein blijven hoe dan ook.
  gemodereerd

 6. dit is nou een typische voorbeeld van familie drama ,waarbij trots een belangrijk motief is onder de hindoestanen ,gebeurt dit heel vaak ,net als bij Turken in Nederland
  hij heeft gewoon zijn eigen dochter omgelegd omdat ze seksueel actief zou zijn zonder dat ze getrouwd is ,triest tot zeer triest
  hoe kan je jouw eigen kind vermoorden om zo iets ,ziekelijk gestoord familie drama familie trots ,opsluiten die kil en de sleutel weg gooien hij is de de dader of de opdrachtgever het motief is duidelijk,wat een donkey
  gemodereerd

 7. Hindoestanen hebben helaas geen enkel warm gevoel voor hun dochters, ze zijn handelswaar oom een bruidsschat binnen te halen, en als deze handelswaar haar maagdelijkheid verliest of ervoor kiest haar eigen partner te huwen , schuwen de mannen in de familie er niet voor hun zogenaamde geliefde dochter van deze aardbodem te laten verdwijnen.
  Deze traditie is al eeuwen zo en zal nooit veranderen, of ze moet toevallig met een miljonair of academische geschoolde thuiskomen waar eer aan te halen valt en natuurlijk waar ze zelf ook beter van worden.
  gemodereerd

 8. Hoe kan de politie de vader na verhoor weer laten gaan. Er is duidelijk geen degelijk onderzoek uitgevoerd. Nu achteraf na het zien van een interview met de moeder van het meisje blijkt uit watsapp berichten van haar dochter dat zij 1 of 2 dagen vóór de brand een noodkreet had uitgelaten naar haar moeder dat zij niet meer bij vader wil wonen omdat hij verschrikkelijke dingen tegen haar zegt. M.n. dat hij haar chramoxone gaat geven om te drinken. Vader vertelt zelf in een interview dat hij chramoxone in zijn bus had liggen die hij had gekocht om zogenaamd onkruid op zijn perceel te verdelgen. Of bedoelt vader dat hij zijn dochter heeft vastgebonden, chramoxone heeft toegediend, prop in haar mond heeft gestopt, huis in brand heeft gestoken en vervolgens zogenaamd naar een monteur is gegaan. Waarom, waarom heeft hij zoiets barbaars met zijn bloedeigen dochter gedaan? Kon hij niet verkroppen dat zijn dochter stiekem contact had met haar moeder, wat door hem verboden werd. Of heeft hij zijn dochter gestraft omdat zij gelogen heeft over de vermeende naaktfoto’s die zij naar haar vriend heeft gestuurd? Blijkbaar zat er zoveel woede in deze man, dat hij tot deze daad is overgegaan, gezien de vele pogingen die hij ondernomen heeft om achter de waarheid te komen. 1 en 1 is twee. In en intriest.
  Overigens, wie zijn die politiefunctionarissen die deze man verhoord hebben? Totaal niet capabel. Uit respect en gerechtigheid van het meisje, moet deze zaak onmiddellijk worden overgedragen aan het OM/PG voor nader onderzoek. In elk ander land was deze man allang door de mand gevallen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.