Travestiet in verband met twee berovingen aangehouden

8
Travestiet

De Surinaamse politie heeft afgelopen vrijdag de 23-jarige travestiet R.F. aangehouden, omdat deze samen met een kompaan een man in het stadscentrum zou hebben beroofd van zijn mobiele telefoon en een groot geldbedrag in USD.

De 39-jarige benadeelde E.S. heeft van bovenvermeld strafbaar feit aangifte gedaan op het politiebureau van ressort Centrum, meldt het Korps Politie Suriname. Volgens verklaring van de aangever bevond hij zich op 28 april 2023 omstreeks 01.30 uur in de vroege ochtend in de binnenstad voor vertier en parkeerde zijn voertuig aan de Grote Combéweg om vervolgens naar Waka Pasie te gaan.

Tijdens het parkeren zag hij plotseling dat de bij hem onbekende R.F. het linker portier open gooide en in zijn auto plaatsnam, waarop hij de indringer vroeg om weer uit te stappen. Bij die gelegenheid greep R.F. plotseling zijn tas en onder bedreiging van een scherp voorwerp maakte hij hem de tas afhandig.

Na de daad ging de verdachte met de tas er vandoor, achterna gezeten door de aangever. Op een bepaald moment gooide R.F. de tas weg, nadat hij voormelde goederen eruit had gehaald. Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de afdeling Recherche Regio Paramaribo.

Het gelukte de rechercheurs, de verdachte R.F. die travestiet blijkt te zijn, op te sporen en aan te houden. De buitgemaakte goederen zijn niet teruggevonden.

Tijdens het verder onderzoek kwam er een soortgelijke aangifte tegen de verdachte R.F. boven water, waaruit bleek dat hij samen met een andere travestiet, de aangever M.H. op woensdag 3 mei 2023 aan de Julianastraat zou hebben beroofd van zijn halsketting en hanger, alles van geel metaal. Die halsketting werd teruggevonden op de verdachte R.F.

R.F. is op vrijdag 5 mei 2023 na uitgewerkte informatie door de politie opgespoord en aangehouden. Zijn kompaan is voortvluchtig. Aan zijn aanhouding wordt gewerkt. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte R.F. door de politie in verzekering gesteld.


8 REACTIES

 1. Dus als ik het goed begrijpt, is E S om 1:30 in de ochtend naar de binnenstad gegaan voor vertier met een groot bedrag aan dollars.

  Dan heeft hij waar voor zijn geld gekregen. Vertier met een travestiet.

  En die travestiet zal ook genoeg ”vertier” krijgen in SB.
  gemodereerd

 2. Iedereen schijnt aan gebrek te lijden in Suriname.
  Was deze travestiet een manvrouw of een vrouwman.
  gemodereerd

 3. Hoefdraad weet wel hoe hij onder de radar van justitie en politie moet blijven en door de straten van Suriname zich van a naar b en c, enz en terug moet bewegen.

  Een oude vos verliest wel zijn haren niet zijn streken.
  gemodereerd

 4. Mooie vintage schoentjes.

  Knap van die mannen om aangifte te doen.

  Thailand erg populair bij surineds zit vol met ‘lady boys’, prachtig en onherkenbaar die vaak ook toeristen beroven.
  Aangifte doen is erkennen dat je erin bent getrapt.

  Dus…. @Boeskowtoe, kijk je uit! 😋.
  gemodereerd

 5. Deze travestiet opsporen en de tering slaan, totdat zijn piemel zelf
  van zijn lijf op de grond valt!!! ( ”Wat een pleuris lijer zeg” )

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Ik vraag me af of hij op de mannenafdeling moet of naar de vrouwenafdeling?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.