Politie: ‘Vader stak huis in brand met 17-jarige dochter erin’

9
Politie: 'Vader stak huis in brand met 17-jarige dochter erin'

De Surinaamse politie heeft zaterdagavond 6 mei de verdachte A.G. (44) in de zaak waarbij het 17-jarig meisje N.G. op woensdag 3 mei bij de woningbrand te Leiding 9A om het leven kwam, aangehouden.

De verdachte A.G. die vader van het slachtoffer is, wordt ervan verdacht, de woning waarin zijn 17-jarige dochter N.G. zich bevond in brand te hebben gestoken met voor het meisje, noodlottige gevolg meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

A.G. werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiuebureau en ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek door de politie van de afdeling Kapitale Delicten in verzekering gesteld.

Het onderzoek wordt voortgezet.


9 REACTIES

 1. Deze Adjaikoemar moeten ze goed onderhanden nemen, elke dag
  een slokje gramaxone laten innemen. Hij is nooit een puber geweest,
  en hij leeft nog in de middeleeuwen! Hoe kan je iemand in de fik steken,
  nota bene je eigen bloed kind. Het liefst zou ik hem ook in de fik steken
  maar dan wel, beetjes bij beetjes. ” Wat een kolére hond zeg”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. De vader van het meisje werd in eerste instantie na verhoor door de politie heengezonden. De ouders van de vader hebben van begin af aan gezegd dat het verkoolde lijk van het meisje de armen en benen vastgebonden waren.

  De politie heeft in eerste instantie niets met deze informatie van de grootouders van het meisje gedaan.

  De moeder van het overleden meisje liet op TBN PRIME ALERT een screenshot van de vader zien waarbij het meisje ernstig werd bedreigd.

  De moeder wist ook te vertellen dat haar ex man heel erg agressief gedrag vertoonde. Daarna is de politie tot de aanhouding van de man overgegaan.

  Waarom werd de man in eerste instantie heengezonden, heb ik niet zo goed begrepen.
  gemodereerd

 3. @Henri, dat vraag ik mij ook af. Deze man heeft zijn verhaal gedaan en is meteen heengezonden. Het kan toch niet waar zijn dat rechercheurs waardeloze ondervragingstechnieken hanteren? Wat een afgang voor de politie als blijkt dat vader de dader is.
  gemodereerd

 4. heeft die vader ontucht gepleegd met zijn dochter , en daarom de boel in de fik te steken om bewijs te vernietigen , ze moeten bij de vader duimschroeven aandraaien , dan zal hij zeker spreken en niet alleen auw zeggen
  gemodereerd

 5. Waar zijn de vrouwenbewegingen.
  Dit kind moet gerechtigheid krijgen. Vreselijk is dit monster.
  gemodereerd

 6. Het onderzoeksteam, was te moe of lui ( eerder lui) om goed het werk te doen.
  Ontslaat ze en voeg ze toe aan de vuil ophaal dienst.

  De vader, spoort niet en heeft last van rukwinden.
  gemodereerd

 7. Dit is gewoon een kwestie van eerwraak bij deze man. Komt wel meer voor in Suriname. Alleen de huidige autoriteiten in Suriname ” e taboe sjing “. In sommige landen in het Midden Oosten en Azië worden vrouwen levend begraven om de vermeende familie eer te redden.
  gemodereerd

 8. Wat een hond. Ouders die de taak hebben om kinderen, hun kinderen te beschermen gaat zijn eigen kind in de fik steken.
  Wat een drama. Levenslang is nog een milde straf voor deze schoft hond.
  gemodereerd

 9. Eens was haar lichaam misschien wel zo mooi. Nu is het verkoold. Bij de meesten duurt dat zo’n 83 jaar gemiddeld en doet de tijd het, bij haar was de vader de katalysator.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.