dinsdag, april 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameDrie SWM arbeiders aangehouden voor diefstal, oplichting en valsheid in geschrifte

Drie SWM arbeiders aangehouden voor diefstal, oplichting en valsheid in geschrifte

-

Does Travel - naar Suriname

Drie SWM arbeiders te weten de 41-jarige B.E., de 38-jarige R.D. en de 56-jarige R.T. zijn afgelopen vrijdag door de Surinaamse politie aangehouden.

Dit nadat een leidinggevende van de N.V. Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) in de maand december 2022 aangifte van diefstal bij de Recherche van Regio Paramaribo, nadat er ongeregeldheden waren geconstateerd bij een afdeling van het waterbedrijf meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens verklaring van de aangever deed hij in de maand januari 2022 inkopen van materialen ten behoeve van het bedrijf en plaatste de gekochte goederen in een magazijn. Bij een interne onderzoek van het bedrijf bleek een deel van de goederen uit het magazijn te zijn weggenomen.

Daarbij kwam naar voren dat bepaalde medewerkers zich zonder medeweten van de leiding van de afdeling schuldig hebben gemaakt aan het veelvuldig aanbrengen van illegale wateraansluitingen. Na uitgewerkte informatie van de politie zijn de drie verdachten, die in samenwerking de strafbare feiten hebben gepleegd, aangehouden.

Het is niet uitgesloten dat er meer aanhoudingen in deze zaak zullen volgen.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn deze drie verdachten hangende het verder onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Bouta taki oe yu ei wroko drape yu mus yang!!! Deze idioten heeft het van Bouta geleerd!!


    gemodereerd
  2. Opsluiten die handel ze moesten bij mij ook aansluiten maar als ik wat betaalde die dag konden ze een houten paal voor mij zetten om de kraan te verbinden.
    Terwijl ik betaald had om het aan te sluiten.
    Ik heb ze wel op beeld en dat gesprek ook


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES