Criminelen plaatsen obstakel op weg naar Atjoni en beroven dertien weggebruikers

13
Auto van het Korps Politie Suriname

Vijf criminelen in Suriname hebben vrijdag dertien slachtoffers op weg naar Atjoni ter hoogte van kilometer 7 gegijzeld, mishandeld, beroofd en gekneveld achtergelaten.

Het strafbaar feit heeft plaatsgevonden gelegen tussen 11.00u en 19.00u. Volgens de slachtoffers waren de daders allen gemaskerd, gewapend met jachtgeweren, houwers en vuistvuurwapens.

Ter hoogte van de Degamang Abogoweg, een verbindingsweg die onbewoond en verlaten is, hadden de daders een obstakel op de openbare weg geplaatst, waardoor de autobestuurders genoodzaakt waren te stoppen.

Bij die gelegenheid werden de weggebruikers door de verdachten die zich schuil hielden in de bosjes overvallen, gegijzeld en onder bedreiging gedirigeerd naar de bovengenoemde weg.

Vervolgens werden zij mishandeld, beroofd van hun persoonlijke bezittingen en daarna met tie wraps gekneveld achtergelaten. Van alle dertien slachtoffers zijn hun mobiele telefoons, ruw goud en geldbedragen in Surinaamse dollars en valuta buitgemaakt.

De politie van Brownsweg ging na de melding van de beroving naar de locatie voor onderzoek. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.
 


13 REACTIES

 1. Een Jungle Commando in de maak. Suriname stevent af op een nieuwe coup en binnenlandse oorlog.
  Ex dictator vreest zijn aanstaande veroordeling en gevangenneming.
  gemodereerd

 2. Alleen achterlijke toeristen kiezen su voor n vakantie.
  Of zijn niet op de hoogte v d situatie in t land v Chan.
  gemodereerd

 3. Too late, A3. Deze verdomde loeders en gespuis zijn allemaal bewapend. Je ka ze alleen ontwapenen als je ze een kogel door hun roverskop jaagt.
  gemodereerd

 4. Hak al die daders in kleine stukken en voer ze aan de uitgehongerde kroks aan de Cultuurtuinlaan!!
  Velen zullen hierdoor trots en veilig zijn!!
  gemodereerd

 5. Zou na een aantal keren al op vakantie eiland isadou geweest te zijn nog graag nog een keer er naar toe gaan,, helaas doen deze overvallen het toerisme veel schade aan de samenleving
  gemodereerd

 6. Gaan jullie daar de dranghekken zetten en de stoere uithangen.
  Niet tegen protesterenden zonder waper regeren
  gemodereerd

 7. persoon , 6 mei 2023 Bij 23:16 , Gaan jullie daar de dranghekken zetten en de stoere uithangen.
  Niet tegen protesterenden zonder waper regeren

  echt wat ben jij dom , holland moet jou het land uitzetten , jij bent illegaal daar , of jou achter dranghekken zetten
  gemodereerd

 8. duidelijk mensen deze criminelen horen ook bij die club van ddb , en deze zijn al vanaf 2020 actief , santokhi als u niets onderneemt zal ddb als winnaar uit de bus komen , en wij het gewone volk worden zijn slaven
  gemodereerd

 9. Beste wij moeten de beleidsmakers tevens de minister van justitie oplossend informatie geven.
  Geen vinger wijzen het werk averechts/ water naar zee dragen ” niet verstandig ”
  In Europa zoeken zij naar aangepaste oplossingen om preventief en representatief zulke criminaliteit omstandigheden professioneel te ELIMINEREN.
  Is een van de veiligheidseisen diensten en handhaving, ook moet de DC / wethouders van de districten nauw samenwerken met de politie en OVERHEID.
  DE BESTUURDERS/ BELEIDSMAKERS & BEVOLKING MOET BETER SAMEN ” MAKKELIJK:
  ZIJ MONTOREN vanuit paramaribo en de kalf verdronken is proberen zij de put te dempen.
  Coördinatie is een belangrijke punt.
  gemodereerd

 10. Op 06 mei 2023 las ik nog een zeer optimistisch artikel op Waterkant net. “Uitgaanscultuur in Paramaribo: onvergetelijke ervaring voor toerist”.
  Ja, beroofd worden op excursie is zeker een onvergetelijke ervaring.
  gemodereerd

 11. De enige manier om de criminaliteit voorgoed te elimineren is om een verplichte sterilisatie programma uit te rollen in het binnenland, want wat uit de blackhole komt, belandt in de gevangenis of tussen 6 planken !!!!!!!.
  Andere optie is om de vrouwen in het binnenland kunstmatig te insemineren met zaadcellen van andere rassen waardoor de nakomelingen intelligenter worden en knapper uitzien.
  Hoeven de vrouwen geen pruiken meer te dragen !!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 12. Ik trek momenteel door ZO-Azie. Tot nu toe bezocht: Thailand (Kl , Bangkok en Hua Hin) Maleisië(Langkawi) Filipijnen ( Makatie, Cebu en Palawan) nu in Laos. Nergens een onveilig gevoel gehad. Overal is ontwikkeling te zien, iedereen vriendelijk en werkt, niemand op de hoek van de straat.
  Datgene wat ik in deze landen krijg, kan Suriname mij nooit bieden, Daarom kies ik waar voor mijn geld. Veiligheid, comfort en natuurschoon.
  De groeten uit Laos.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.