Douanier betrapt auto inbreker en schiet hem in been

4
Man schiet met vuistvuurwapen

De 49-jarige Ricardo G. is afgelopen nacht door de eigenaar van een auto, waarin hij aan het inbreken was, beschoten. Dit gebeurde aan aan de Flamboyantstraat in Suriname.

De schutter die douanier is, betrapte de verdachte op heterdaad. Bij het zien van de eigenaar probeerde de verdachte weg te rennen. De douanier pakte zijn dienstwapen en schoot gericht op de inbreker. Deze liep een schotwond op aan zijn rechteronderbeen.

De politie van Nieuwe Haven werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De gewonde verdachte is met een ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt de verdachte die niets heeft kunnen stelen, in verzekering gesteld.


4 REACTIES

 1. Oorkonde aan deze douane, dat is mij nooit gelukt. ”Maar ik mik ook ergens
  anders, en wel tussen borst en heup”. Daar heb je 85 % kans dat je raak schiet!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ja hoor, vele wapendragers mogen een voorbeeld nemen aan deze douanier die niet een mens het leven uit schiet voor een poging inbraak, maar op de benen schiet om het vluchten te staken. @ Jacko, ik hoop niet dat jij deel uitmaakt van een gewapende dienst, want zoals jij zijn er al genoeg van die denken dat ze als rechtmatige wapendragers mogen beslissen over leven of dood en iemand al voor het stelen van een snoepje het leven uit schieten!
  En dat is pas echt een sari tori !!!!
  gemodereerd

 3. Ja hoor, vele wapendragers mogen een voorbeeld nemen aan deze douanier die niet een mens het leven uit schiet voor een poging inbraak, maar op de benen schiet om het vluchten te staken. @ Jacko, ik hoop niet dat jij deel uitmaakt van een gewapende dienst, want zoals jij zijn er al genoeg van die denken dat ze als rechtmatige wapendragers mogen beslissen over leven en dood en iemand al voor het stelen van een snoepje het leven uit schieten!
  En dat is pas echt een sari tori !!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.