32-jarige man steelt spullen uit kerk

2

Een 32-jarige man in Suriname is afgelopen maandag aangehouden vanwege diefstal van verschillende goederen uit een kerk aan de Tweede Rijweg. Dat meldt de Surinaamse politie vandaag.

Door de verantwoordelijke van de kerk werd op vrijdag 28 april aangifte gedaan van de diefstal op het politiebureau Kwatta. Tijdens het onderzoek kwam aan de hand van camerabeelden de verdachte R.E. in beeld en werd hij in het ressort Flora door de politie aangehouden.

De verdachte heeft de gestolen goederen inmiddels doorverkocht.

Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. De rechercheurs constateerden dat de verdachte zich ook schuldig heeft gemaakt aan diefstal van een auto batterij en ruitenwissers van twee afzonderlijke voertuigen in het ressort Munder.


2 REACTIES

  1. ontspoorde kerkganger die van alles steelt , accu’s , ruitenwissers , etc. , en accu’s kan de kerk wel gebruiken voor noodverlichting als de ebs geen stroom kan leveren , , maar ruitenwissers wat moet de kerk daarmee
    gemodereerd

  2. Maffe zombie stelen uit kerk. Eenzame geesten veranderen in zombies dan kerk ook niet meer veilig zombies soort duivel horen veel stemmen in hoofd etc en krijgen opdrachten van die stemmen om enge dingen te doen.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.