Kassière Suribetshop onderweg naar huis overvallen en beroofd van dagopbrengst

16

De 30-jarige kassière P.S. kreeg afgelopen middernacht de schrik van haar leven, toen ze onderweg naar huis aan de Gobajolaan in Suriname werd klemgereden en beroofd van de dagopbrengst van een bettingshop waar ze werkzaam is.

Na de beroving deed het slachtoffer rond 00.30u het politiebureau van Houttuin aan voor het doen van aangifte. Ze verklaarde dat ze rond 23.30 uur de Suribetschop had afgesloten en naar huis reed.

Onderweg naar huis reed zij over de Gobajolaan. Daar haalde een zwart voertuig van het merk Toyota Blade haar in. Ze werd daarbij klemgereden, waarbij een manspersoon gekleed in het zwart, gemaskerd uitstapte. Hij haalde een vuistvuurwapen tevoorschijn en richtte het op het slachtoffer.

Onder bedreiging van het wapen moest zij het portier van haar auto open doen. Ze werd daarna beroofd van een schuine tas inhoudende de dagopbrengst groot 51.400 Surinaamse dollar (SRD). De tas lag tussen de bestuurder en mede-inzittendestoel.

Nadat bedoelde verdachte de tas had weggenomen, stapte hij weer in de vluchtauto en reed met een snelheid  weg in de richting van de Groenhartlaan. De politie van Houttuin heeft de zaak in onderzoek. Van de rover ontbreekt nog elk spoor.


16 REACTIES

 1. De korpsleiding moet deze dief opsporen en hem streng toespreken om in het vervolg zulke dingen niet meer te doen.
  gemodereerd

 2. Met dagopbrengst wandelen op straat. In Suriname van vandaag?
  Sorry hoor, wie is nou gek.
  gemodereerd

 3. Waarom gaat de kassière met de dagopbrengst naar huis???
  Ik loop met geen enkel geld van anderen of houd ht bij mn huis.
  Komen ze mij in problemen zetten??
  gemodereerd

 4. Waarom neem je de dagopbrengst naar huis? Is het niet veiliger dat het opgehaald wordt door waarde transport? Ik zou weigeren dit geld mee haar huis te nemen. Lijkt mij dat er een wet moet komen die zulke transporten verbiedt . Dit is vragen om problemen
  gemodereerd

 5. Heel vreemd verhaal; beseft de baas van Suribed niet dat hij deze dame aan gevaar blootstelt door haar de dagopbrengst naar huis mee te laten nemen? Is deze dame zo onmondig dat ze niet kan weigeren de dagopbrengst naar huis mee te moeten nemen?
  Heeft deze dame zulke stalen zenuwen dat zij met een.pistool.op haar gericht, toch nog in staat was te kunnen zien dat de vluchtauto een Toyota Blade was? Zelf zou ik, onder zulke omstandigheden, alleen weten dat het om.een Toyota Blade ging, als de rover, die mij beroofde, toevallig in mijn eigen Toyota Blade zat.
  gemodereerd

 6. Ben je helemaal gek geworden? Men durft overdag niet eens met 5000 srd op straat te lopen en dan gaat deze dame met 51.000 ‘s nachts over straat? Dit is vragen om problemen of was het een afgesproken onderonsje?
  gemodereerd

 7. Sorry hoor maar hier geloof ik geen bal van .
  Wie houdt wie voor de gek .
  gemodereerd

 8. Moet dit verhaal geloofwaardig overkomen? Heb m’n twijfels. Beschuldig niemand zonder enig bewijs, maar…….
  gemodereerd

 9. Dit is een verdachte tori, ik zou dit tot de boden laten uitzoeken, als ik de eigenaar
  van deze zaak zou zijn! ”Het stinkt behoorlijk moet ik zeggen”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Opvallend is, dat de rovers heel tactisch te werk zijn gegaan, hebben geen geweld gebruikt zoals zij altijd doen. Kassiëre moet ook stevig aan de tand gevoeld worden !!!
  gemodereerd

 11. Inside Job verhaal is ddorzichtig, zwarte auto, zwart kleding .pistool, geen fysiek geweld, netjes allemaal.met grote vaart alsof je dit langzaam doet mi ne brib neks.
  gemodereerd

 12. De criminaliteit blijft toenemen en meneer Amoksie ligt in zijn hangmat. Je bent nergens meer veilig.
  gemodereerd

 13. De persoon in het zwart gekleed zal niemand anders zijn dan de lover van de kassie’ere.Zal wel heel gauw gepakt worden.
  gemodereerd

 14. ook ik geloof hier geen bal van. en als het waar is…dan a kies den moi. Ie no law! waarom moet kassière met dagopbrengst naar huis??? soso lei….de leiding van surbiet die toestaat dat “personeel met dagopbrengst naar huis gaan” moeten ook flink aan de tand gevoeld worden. ze liegen….er zit meer achter. Mijn baas gaat me vragen om met daggeld naar huis te gaan!! ik vraag hem gelijk als hij koeng-koeng in z’n kop heeft.
  Nogmaals,,,,,,ik geloof geen bal van dit verhaal.
  gemodereerd

 15. Eigenaar verdient het om beroofd te worden, wie de rover ook mag zijn. Waarom breng je het leven van je personeel zo in gevaar? Mensen kennen hun rechten en plichten niet in het land en dan krijg je dit. Geen nee tegen de baas durven te zeggen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.