Moeder laat maand oude baby alleen in auto en gaat winkelen

5
baby

De politie in Suriname werd zaterdagavond gealarmeerd omdat een baby van ongeveer een maand oud, alleen zou zijn achtergelaten in een voertuig bij de winkel ‘Red Apple’.

Ter plaatse trof de politie rond 21.00u ’s avonds inderdaad een baby alleen in een auto aan en schakelde een ambulance in.

Uiteindelijk werd de 37-jarige moeder aangetroffen. Ze verklaarde dat ze ongeveer driekwartier in de winkel was om schoenen te kopen. Ze gaf aan dat het iets langer heeft geduurd dan gepland, omdat de winkel druk was.

Het kindje had in haar afwezigheid gepoept. De verpleegkundige van de ambulance gaf na controle aan dat de baby buiten levensgevaar verkeerd. Desondanks werd het kindje wel naar de Spoedeisende Hulp (SEH) gebracht voor controle.

Opmerkelijk is dat de moeder niet mee was naar de SEH. De moeder is weggegaan en heeft het ambulance personeel achtergelaten met het kindje. In samenspraak met de ambulance arts werd het kind op de SEH opgenomen op de kinderafdeling, vanwege het laks gedrag van de ouder.


5 REACTIES

 1. Deze mens is geen moeder. Ze heeft het kind op de wereld gezet zelfs beesten laten hun kind niet in de steek. Het enige juiste is om haar uit de ouderlijke macht te ontzetten. Het zijn deze beesten die hun kroost achterlaten om te gaan feesten.
  gemodereerd

 2. Niet elke vrouw heeft een moedergevoel en moederinstinct. Soms komt een vrouw hierachter nadat ze is bevallen.
  gemodereerd

 3. Het is volstrekt onaanvaardbaar dat een ouder hun kind achterlaat in een auto, vooral voor zo’n lange tijd en zonder toezicht. Het is een wonder dat het kindje buiten levensgevaar verkeerde, maar het is onverantwoordelijk en harteloos van de moeder om niet mee te gaan naar de SEH. Het gedrag van de moeder is volledig onacceptabel en ze moet ter verantwoording worden geroepen voor haar daden. Het is van het grootste belang dat we ons allemaal bewust zijn van onze verantwoordelijkheden als ouders en zorgen voor de veiligheid en het welzijn van onze kinderen.
  gemodereerd

 4. dit is geen moeder maar een loeder , ze moeten die loeder eens een uur in een auto opsluiten , verdomd een pasgeboren baby kun je toch meedragen als je gaat winkelen
  justitie moet de baby ergens anders onderbrengen , en dat loeder in de cel gooien
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.