Bejaarde man (81) schiet zichzelf dood met jachtgeweer

6
Bejaarde man (81) schiet zichzelf dood met jachtgeweer
Het lichaam werd bij de woning door deze lijkenwagen afgevoerd.

 
Een 81-jarige man in Suriname heeft zichzelf vandaag met een geweer doodgeschoten. Dit gebeurde zondagochtend rond 08.15u bij zijn woning te Domburg.

De bejaarde Ramon P. zou gezondheidsproblemen hebben en klaagde al geruime tijd over ondraaglijke pijn. Hij had eerder de uitlating gedaan dat hij zelfmoord zou plegen.

Dat deed hij vanmorgen door zichzelf in de hals te schieten met een enkelloops jachtgeweer. Het wapen, dat gedekt was door een vergunning, is door de politie van Domburg in beslag genomen.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)


6 REACTIES

 1. Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand? Praten over zelfmoord helpt. Ga naar je huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u).
  Tussen 15.00 en 07.00u, in het weekend en op nationale feestdagen zijn we jammer genoeg gesloten en kunnen we u helaas niet helpen.
  gemodereerd

 2. Die man leed aan pijnen. Wiet kon zijn pijn draaglijk maken. Maar helaas is het medisch gebruik ervan niet toegestaan. Jammer. Waarvoor zou die man dan nog moeten bellen naar het opgegeven nummer?
  gemodereerd

 3. Jeeje wat zwaar om zo een besluit te moeten nemen. was deze meneer onder behandeling en kreeg hij geen pijnmedicatie……R.I.P.

  hulplijnen moeten toch 1x 24uur bereikbaar zijn.
  wat ik me afvraag is of mensen de hulplijn wel bellen want daar hoor je nooit iets over. ze presenteren nooit cijfers.
  gemodereerd

 4. Suriname staat al jaren in de top 10 landen. Met het hoogste zelfmoord cijfer! De afgelopen 3 jr zijn we denk ik in de top 3 beland! Helaas is er geen geld om daar maatregelen of een stukje beleid op los te laten..!

  Sterkte aan de nabestaanden..
  gemodereerd

 5. Deze man heeft groot gelijk zo is hij uit zijn lijden verlost .Wie moet het doen de artsen wel nee die doen hier geen flikker voor jou .Dat is het trieste,de nalatigheid van de medici .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.