dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameBushouder: "Vergunningen worden verkocht voor 4.000 tot 5.000 US dollars"

Bushouder: “Vergunningen worden verkocht voor 4.000 tot 5.000 US dollars”

-

Does Travel - naar Suriname

Bushouder Wendel ‘Pakai’ Willie, één van de trekkers van Organic Movement die vorig jaar straatacties heeft gevoerd, zegt dat het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme in Suriname (TCT) momenteel busvergunningen verkoopt voor bedragen van 4.000 tot 5.000 US dollars. Dit zei hij in het radioprogramma Bakana Tori.

Het gaat volgens hem om verschillende bekende routes waar geen enkele vergunningen meer mogen worden verstrekt.

De bushouder benadrukt momenteel zwaar door TCT te zijn benadeeld, omdat zijn busvergunning zonder een valide reden niet is verlengd. Kennelijk om hem monddood te maken zoals dat ook geprobeerd is bij de gewezen politietoppers Raoul Hellings en Sergio Gentle.

Hij benadrukt TCT voor de groene tafel te zullen slepen indien er geen oplossing komt. “Welke overtreding? Mijn bus is nu in de garage en ik heb mijn advocaat al ingeschakeld”, stelt hij. In reactie hierop zei TCT-minister Albert Jubithana dat alle personen die over informatie beschikken over verkoop van vergunningen, zij deze informatie bij het Openbaar Ministerie kunnen deponeren.

“Ga naar daar en leg de pg alles uit. Wanneer het onderzoek dan bij TCT komt, zullen we zien of het waar is of niet”, aldus de bewindsman.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
  1. Deze regering is heel erg rancuneus om de vergunning van Pakai Willy niet te verlengen.

    Het is toch duidelijk waarom het ministerie van TCT dit heeft gedaan.

    Minister van BIBIS RANCUNEUS, de beveiliging van overheidswege werd ingetrokken omdat de journalist Pinas zou hebben gelachen om een opmerking van deze Mini-Ster.

    De minister van Volksgezondheid had Guillermo Samson voor het gerecht gesleept omdat Guillermo hem ZOGENAAMD zou hebben beledigd.

    De president zou hebben gezegd ooit dat omdat hij Hindoestaan is creoolse mensen hem niet zouden willen als president. Walgelijk gewoon van de president om zo een opmerking te maken.

    Ik was zo blij dat hij president werd in 2020 en als ik hoor dat creolen hem niet lusten als president omdat hij Hindoestaan is dan doet het mij wat.

    De president ging hiermee duidelijk op de etnische (racistische) toer

    En dan heb je nog die minister van Openbare Werken. BRANDHOUT SO BUNG BAJA.

    Santokhi, je wordt omringd door BRANDHOUT en jij als EDEH MANG doet echt niet voor ze onder!!!

    Ik wil het niet eens hebben over de VP!!!

    EN DIT GEZELSCHAP WIL SURINAME REDDEN?? GA JULLIE MAAR DJOMPO FOETOE SPELEN HOOR.


    gemodereerd
  2. pakai willie , jij kent het groene laken toch , de ballen kunnen alle kanten op , je zal het merken


    gemodereerd
  3. hebt jij bewijzen pakai willie , en noem de mensen die dit bij tct doen , de minister van tct wacht op jou , of ben jij namen soms vergeten


    gemodereerd
  4. Inderdaad minister. Laat hij naar het OM gaan met bewijzen ipv te kakelen bij bakba tori van paarse kakkerlak limbo. En als geen bewijzen heeft. Laat hem vervolgen wegens fake nieuws.


    gemodereerd
  5. Wat een vuile streek van de regering om kritische mensen zo te behandelen. Schaamteloos.


    gemodereerd
  6. GELUKKIG, DEZE WILLY RIJDT OP. FIETSPADEN EN BERMEN, ELKEDAG. ZO IS HET BETER, MAG NIET MEERRIJDEN, TE ROEKELOOS EN GEVAARLIJK OP DE WEG.


    gemodereerd
  7. De bushouders/chauffeurs zijn de grootste verkeersterroristen die lak hebben aan de overige verkeersdeelnemers. Hun voertuig wordt vaak als wapen gebruikt en hiertegen protesteren kun je liever achterwege laten.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES