Christelijke voorgangers bidden op Onafhankelijkheidsplein voor ontwikkeling en welvaart Suriname

16
Christelijke voorgangers bidden voor ontwikkeling en welvaart Suriname

Op het Onafhankelijkheidsplein is op vrijdag 28 april een nationale Verootmoedigingsdienst gehouden.

Deze gebedsdienst is georganiseerd door de Tabernacle of Faith and Love Ministries, in samenwerking met diverse christelijke gemeenten en denominaties in Suriname.

Onder de aanwezigen bevonden zich president Chandrikapersad Santokhi, first lady Mellisa Santokhi-Seenacherry en vicepresident Ronnie Brunswijk.

Tijdens de dienst is door verschillende voorgangers gebeden voor de ontwikkeling en welvaart van Suriname. Daarnaast ook voor kracht en wijsheid voor de beleidsmakers om het land te kunnen besturen en uit de crisis te halen.

Dw first lady spreekt van een gezegende dienst en wil de organisatie aanmoedigen vaker zulks te organiseren.


16 REACTIES

 1. Matteüs 7:21-23
  Niet een ieder, die tot Mij zegt: Here, Here, zal het Koninkrijk der hemelen binnengaan, maar wie doet de wil mijns Vaders, die in de hemelen is. Velen zullen te dien dage tot Mij zeggen: Here, Here, hebben wij niet in uw naam geprofeteerd en in uw naam boze geesten uitgedreven en in uw naam vele krachten gedaan? En dan zal Ik hun openlijk zeggen: Ik heb u nooit gekend; gaat weg van Mij, gij werkers der wetteloosheid.
  gemodereerd

 2. Bidden gaat jou niet helpen Chan. Je kunt bidden tot je een ons weegt: Alleen prudent beleid zal enig soelaas bieden.

  Jouw etnische benoemingen en Friends en Family beleid o go backfire.

  Je zou Suriname redden: Je laat me echt lachen.
  gemodereerd

 3. Hypocrisie en incompetentie van de hoogste orde. Minachting van het Surinaamse volk. Onderschatting van de intelligentie van de Surinaamse kiezers.
  Met deze poppenkast zegt Santokhi tegen de kiezer ” mensen jullie zijn dom en onwetend, kijk hoeveel ik Laspasie Chan voor jullie doet “. Santhoki weet dat die god waar hij zogenaamd mee spreekt een niet bestaand door mensen verzonnen ding is. Maar Santokhi kan niet ophouden de boel te belazeren.
  Dit soort belazer gebedsdiensten doet hij elk jaar. Denkt Santokhi met zijn alloe hersenen dat de mensen er weer in trappen? Melissa snekie-snekie met haar geverfde pruik interesseert het geen hondel hol.
  Zij heeft na diverse plundertochten met behulp van vals opgestelde declaraties de Surinaamse schatkist al vele miljoenen US dollars lichter gemaakt.
  Deze golddigger wacht vol ongeduld om het liefst voor 2025 naar Guyana op te krassen.
  Er valt niet zoveel meer door haar te roven in Suriname. Olieboringen voor de Surinaamse kust vinden pas na 2028 of nooit plaats daar valt dus niets uit te stelen.
  En daar Chandrika zo’n incompetente zak zand is en niet vooruit kan kijken, zijn daardoor gelukkig veel buitenlandse subsidie potten en gunstige leningen ten behoeve van de Surinaamse bevolking, aan zijn grijpgrage dievenhanden voorbij gegaan.
  Ronny Brunswijk staat erbij alsof hij een heel grote puf moet tegenhouden.
  Je ziet ook aan zijn gezichtsuitdrukking dat Ronny er geen harige bal van snapt.
  Zal mij niet verbazen als hij op zo’n moment denkt aan ” goutu, bigie punan@, goutu, zotu fisie, black label “.
  Wie je niet ziet bij deze oplichtings bijeenkomsten is de charlatan en fake nieuws maker Ramdin.
  Die gaat elk weekend naar Florida waar hij zijn vierde vrouw heeft ondergebracht.
  Als de boel in Suriname ook door Ramdin’s incompetentie instort dan kan deze wezel naar Florida vluchten.
  Zijn buitenvrouw in Suriname waar deze glupo door de weeks verblijft weet dit maar kiest ervoor voorlopig hierover te zwijgen.
  gemodereerd

 4. hoor die aanhangers van de duivel eens praten , maar onderschat de christenen niet , wat jullie hier vertellen durven jullie niet te vertellen als de moslimbroeders in gebed zullen gaan met de president , de first lady , de vp en anderen , dan zal jullie lachen vergaan
  gemodereerd

 5. God kwam en zag een land zonder geloof, eenheid en vertrouwen, waar losbandigheid en bedriegerij hoogtij vieren. Een land waar moordenaars vrij rondlopen en criminelen worden vrijgesproken.
  Aangezien het land veel weg heeft van Sodom en Gomora, heeft Hij besloten om het voorgoed te verlaten.
  Suriname is verloren en gedoemd tot de ondergang.
  De groeten uit KL
  gemodereerd

 6. sinds wanneer is chan een christen?
  een hindoe op een christelijke samenzijn

  dat slaat als een tang op een varken
  hoe maak je een groot deel van de bevolking belachelijk door als niet christelijke naar een christelijke bijeenkomst te gaan
  hier laat chan duidelijk zien schijt te hebben aan de gehele bevolking door zijn lachwekkende optreden tevens samen met die nutteloze arrogante trut van hem
  gemodereerd

 7. Santokhi kan beter maandelijks een SatyaNaaraayan kathaa houden. Dat heeft meer effect. Maar….. dan moet je ook altijd de Waarheid (Satya) spreken en propageren en dat is een haast onmogelijke ding voor een politicus.
  Santokhi, die ooit een Arya Samaji was, weet ook heel goed wat een yagya kan doen. Als regeringsleider is het zijn plicht om in ’s landsbelang yagya’s te doen. Maar sinds hij een christen is geworden, kijkt hij neer op yagya’s.
  Wel bijzonder vreemd dat Santokhi tegenwoordig tot christelijke goden bidt die zijn voorvaderen als heiden, ongelovigen en helgangers hebben bestempeld.
  Maar ja, schaamte kent geen grenzen.
  gemodereerd

 8. Debieus, hou je paarse mond dicht. Als jij op je bezemsteel daar naartoe was gegaan, was je onmiddellijk verbrand, jo paarse heks .
  Als je duivelse hoofdman opa D daar was gegaan, hadden hij zich misschien kunnen bekeren van al zijn zonden, die hijs het surinaams volk heeft aangedaan vanaf 25 februari 1980 en ook awari domri steve meye.
  Alleen de locatie was niet goed gekozen. Het gras op het plein is nog steeds niet gegroeid. En daar heeft Debieus gelijk in. Dus jesi de gi joe.
  gemodereerd

 9. Wat een tegenstelling allemaal. Aan de ene kant treft de regering harde maatregelen waarbij voornamelijk de minder draagkrachtigen het heel zwaar hebben. En aan de andere kant zie je de show van de regering om te gaan bidden voor welvaart en welzijn voor land en volk. Dus de regering straft het volk in eerste instantie en daarna wordt er gebeden voor het volk. Wie gelooft er nog in de oprechtheid van de regering.
  gemodereerd

 10. De tijd en moeite die jullie allemaal hebben gestoken in die voor de gekhouderij hadden jullie al amsoi antroewa wn nog andere gewassen kunnen planten. Of gezamelijk vuil kunnen opruimen.
  gemodereerd

 11. Oh ja, want het organiseren van gebedsdiensten is natuurlijk de enige oplossing om een land uit een economische crisis te halen. Zeker als de beleidsmakers er zelf bij zijn, dan komt alles vast goed. Wat een briljant idee.
  gemodereerd

 12. Christenen bidden al 2000 jaar en het resultaat is kolonialisme en slavernij en slavenhandel en tegenwoordig met dodelijke wapens volgepakte opslagplaatsen.
  Christelijk Europa heeft beide wereldoorlogen veroorzaakt en is nu bezig met de derde Wereldoorlog.
  Of men bidt verkeerd of voor verkeerde dingen of tot een verkeerde god of alle drie.
  De christelijke voorgangers kunnen daarom misschien beter bidden om verlost te worden van het christendom.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.