Facebook feti tussen DNA-lid Etnel en ‘minister Nurmohamed’ na post over wateroverlast

25
Facebook 'fiti' tussen DNA-lid Etnel en minister Nurmohamed na post over wateroverlast

Een post over de wateroverlast die grote delen van Suriname momenteel teistert en een oproep aan de regering om te komen tot oplossingen voor gezinnen, heeft geleid tot een Facebook ‘feti’ tussen NPS parlementariër Patricia Etnel en een Facebook account uit naam van de Surinaamse minister van Openbaar Werken, Riad Nurmohamed.

In de post heeft Etnel aangegeven dat de minister van OW niets voorstelt. “Ik wil helemaal niet ingaan op die idioterie van de Minister van OW, die man stelt gewoon niks voor. Jammer van iemand met zo een goed stel hersens maar totaal niet aanvoelt dat hij bepaalde uitspraken gewoon niet kan doen. Hij laat me denken aan ‘yo koe’ gedragingen. Ik ga niet teveel woorden vuil maken aan die gast. De President moet in deze handelen want hij benoemt en ontslaat de ministers“, aldus Etnel.

Het account onder naam van Nurmohamed reageerde direct onder de post door te stellen dat Etnel bezig is met misleiding en pure opportunisme. “Je mag doorgaan met je zielige politiekvoering terwijl wij keihard werken [….] Het is jammer dat je het goede werk van OW niet verteld aan de samenleving”. Je hoeft de minister niet te bespreken, maar het werk van OW. Dat verzuim je als DNA lid. Afkeurenswaardig deze opstelling”, luidt de comment.

Etnel liet het er niet bij zitten en ging vervolgens helemaal los, waarbij ze direct op de man speelt en de bewindsman ‘een zielig mens noemt’. “Triest meer dan triest dat u dit onder het bericht plaats. Terwijl jij niet eens de moeite doet om te lezen wat ik als oplossingen heb neergezet. Wat een zielig mens ben jij. Zielig tot in het bot. Als ik u was zou ik mij totaal anders opstellen“, beet het DNA-lid hem toe.

De twee gingen daarna door met reageren en elkaar over en weer verwijten maken. De overige reageerders bemoeiden zich er ook mee en het bleef nog lang onrustig onder de post, die hieronder te lezen is. De discussie tussen de twee gaat viraal, maar of het daadwerkelijk gaat om de minister is niet duidelijk.


25 REACTIES

 1. Die gasten van OW hebben baanzand in de gaten van asfalt wegen gezet. Werkt je kop dan goed. Rodney Bouterse maak je snoeter open. De mensen halen wat gras bij de kokers van hoofdlozingen weg. Wat denken ze, de rest van ht gras gt de koker niet opnieuw verstoppen??
  Deze minister deugd niet. Vreet het geld wel. Walgelijke man
  gemodereerd

 2. Nurmohamed zegt dat zijn ministerie keihard werkt: Heel veel goten langs de straten zijn dichtgegroeid met weed.

  Sommige goten lijken complete boesboesi’s dus soortoe we werken keihard.

  Wat je wel doet minister is een grote mond opzetten en uitleggen hoe geweldig je doceert op de universiteit.

  Je waant je superieur ten opzichte van anderen. Je opmerkingen hebben steevast een denigrerende lading.

  Santhoki heeft zich omringd met BRANDHOUT. En zo gedraagt de president zich ook.
  gemodereerd

 3. Een minister die de schuld v zn mislukking legt bij de Almachtige is waardeloos. Hij vindt dat we meer moeten bidden..zaagsel heeft meer waarde.
  gemodereerd

 4. De reactie op mevr. Etnel { facebook } is geen pennevrucht van Nurmohamed …. Rodney Bouterse neemt het met mede weten zgn voor Nurmohamed op.

  Rodney … fam. Bouterse is geen Onderkruipers familie.

  Je geeft fam. Bouterse schande … je bent een onder kruiper van het ergste soort. Ben je soms compagnon van de meester onderkruiper … grondrover … geiten dief … uit Saramacca.
  gemodereerd

 5. etnel is een domme parlementarier , en die domme uit de bijlmer is een vriendin,
  en die minister moet vertrekken , trouwens ook de president die had beloofd met een delegatie van …….. te spreken vanmorgen 27 april 2023 om 9 uur, maar de president is niet opkomen dagen en 3 ministers moesten het doen
  president nu hebt u weer gefaald , het volk zal zich nu tegen u keren , wat een domme zet
  gemodereerd

 6. Ik hoop dat er ooit een tijd aan zal aanbreken dat toekomstige regeringen en politici zoeken naar oplossingen en samenwerken om Suriname tot een schoon en corruptievrij land te maken.

  Tot die tijd zitten we opgescheept met veels te veel corruptelingen, criminelen en rancuneuze incompetente politici…
  gemodereerd

 7. Onder de vorige regering was alles beter, geen wateroverlast of verstopte lozingen. Allemaal kundige mensen die veel ‘ontwikkeling’ hebben gebracht. Flyovers, treinverbindingen, 2e Dubai en luchtkastelen zijn duidelijk in onze droom.
  Het grootste gedeelte van de bevolking is onderontwikkeld, een vice-president doe niet eens een mulo diploma heeft. Een dom volk kiest domme leiders en zal daarom nooit ontwikkeling zien.
  Groeten vanuit Langkawi beach
  gemodereerd

 8. Het niveau van Surinaamse politici is ver te zoeken. Meningsverschillen worden op facebook uitgevochten .
  Zwaar verzuurde en verbitterde mensen die nooit een eenheid zullen vormen. Jammer dat ze niet begrijpen dat ze met hun houding en gedrag het land verder naar de verdoemenis helpen.
  Allemaal amateurs in een bakana kondre
  Groeten uit Langkawi
  gemodereerd

 9. Etnel en Nur, gaan jullie liever het werk doen, waarvoor jullie zijn aangesteld. De lachende 3e blijven die paarse djamoe edes, die Suriname in deze ellende hebben gestort en nooit iets goeds voor Suriname hebben gedaan. Ik blijf deze lp draaien, zolang die paarse ratten een vingerkootje in de pap in Suriname hebben.
  En debieus, jo paarse heks, abrafoefoermang was zeker een betere mini ster he? Vergeten, hoe binnen 3 maanden het geld van OW was verdwenen…om niet te praten over boefdraad en de rest van de grootste criminele corrupte boevenbende olv opa D.
  gemodereerd

 10. Waren de goten schoon tijdens het bewind van de ndp?????
  Waarom gingen jullie toen niet klagen?????
  Waar is boefdraad gebleven?
  Wie heeft de staatskas geroofd???
  De reacties hier van een bepaalde groep laat duidelijk zijn raciale onderbuik gevoelens zien !!!
  gemodereerd

 11. Dat krijg je als een voormalige regering alleen maar nietsnutten en handophouders aanstelt, zelfs tot vlak voor de verkiezingen. Deze kunnen dan door een dom statuut dan ook nog niet ingezet worden op andere functies. Als al deze nietsnutten bij OW werden ingezet kon je die goten allang vrijhebben. Overigens als je als burger ziet dat een goot dichtgroeit kan je in plaats van er naar te staan kijken er ook wat aandoen. Het wordt tijd dat de Surinamers de handen uit de mouwen steekt ipv die op te houden en altijd maar te klagen. Wat die mevrouw Etnel betreft hoe durf je kritiek op een minister te hebben als je nog niet eens in staat bent je eigen huis op orde de brengen en die veedief van je zoon op te voeden. Ze kan alleen maar hard schreeuwen. Laat ze eens met constructieve oplossingen komen, die dan gezien de staatsfinanciën ook nog niets mogen kosten. Misschien kan ze zoontje en vriendjes aanmelden als vrijwilliger.
  gemodereerd

 12. Etnel is in de war en heeft het over U en dan weer over JE. Etnel = Lente als je het van rechts naar links leest. Er is dus ooit een fout gemaakt, wat terug te zien is.
  Nurmohammad is ook niet de slimste. Doe je zegje een of twee keer en laat het verder overwaaien. Bekvechten met straatbekvechters heeft geen zin en ga je niet snel winnen.
  gemodereerd

 13. Minister Nurmohamed moet zich niet laten afleiden met luitjes die de balk in hun eigen ogen niet zien.

  Minister Nurmohamed gaat u rustig door met uw beleid, plan van aanpak gelet op de omstandigheden, tijd, moment, plaats.

  Deze vis wijf moet bij ddb, ndp, el vene, el somo. bravo zijn gelet op de omstandigheden van dit moment. Die hebben verkeerde besluiten genomen op momenten die heel belangrijke waren voor het land op 25 Mei 2010 en ddb, ndp in het machtscentrum gebracht.
  gemodereerd

 14. Ik vind de minister van OW een van de beste ministers. Wel moet duidelijk de vraag gesteld worden hoe beleid kan worden gevoerd als het er geen geld is.
  Er zijn rampen die zich nu in Suriname aan het voltrekken zijn. Rampen door de mens veroorzaakt, door het desastreuze beleid die door de ROOF regering van de NDP is gevoerd. Land leeggeroofd, alle assets weggedragen of weggereden, ze hebben een tot het bot failliet land achtergelaten. Materieel failliet en sociaal- cultureel failliet. Een soort verschroeide aarde techniek. Het land teruggeworpen richting de Middeleeuwen. Een NARCO staat van Suriname gemaakt.
  En dan heb je rampen die door de natuur is veroorzaakt. IK weet niet als deze dame gehoord heeft van klimaatveranderingen.
  Ze blaast zo hoog van de toren, ondanks het feit dat de NPS een laffe politieke partij is en ondanks het feit dat ze bliksemgoed weet dat het land totaal failliet is, en dat er nu bittere pillen geslikt moeten worden. En hiervan maakt zij op een misselijk makende manier misbruik van. Door continu de VHP, een hardwerkende partij in een kwaad daglicht te stellen. Zij denkt dat ze uit opportunistische overwegingen zetels gaat halen. Wat een viezerik.
  Mevrouw, als de VHP er niet was, was de koers nu 1 op 2000. Remember regering Wijdenbosch.
  gemodereerd

 15. Beiden zijn idioten en deugen niet, voor de viswijfje moeten we een plek op de markt zoeken en voor semi koeli een plek op een lagere school in de buurt.
  gemodereerd

 16. Als ik Patricia was zou ik mij niet storen aan deze arrogante en incompetente minister van OW. Ik kan mij niet voorstellen dat de president zo’n minister niet naar huis heeft gestuurd en een ervaren persoon daar plaatst. Deze minister deugt totaal niet.
  gemodereerd

 17. @Henry: met weed? Waar dan, ik denk dat alle junkies blij zouden zijn.

  Je bedoelt met wiet, weet ik, maar het is goed om even te lachen om alle ellende te vergeten.
  gemodereerd

 18. Dit volk krijgt wat zij verdient,de regering Venetiaan was toch niet goed !….REVO,neks no fout…..De ellende is in 2010 begonnen (wij gaan voor nog vijf) ,dus het Surinaams volk heeft toen gekozen voor haar eigen ondergang…Schade heden ; 3,5 miljard US dollars.WIE ZIJN BILLEN BRANDT,MOET OP DE BLAREN ZITTEN.
  gemodereerd

 19. Deze minie-ster is geen koe maar een kip zonder kop dus weet niet hoe hij doceert op adek.
  gemodereerd

 20. Waardeloze en arrogante zak is die nurmohamed, omdat hij wat les geeft op Adek voelt hij zich geweldiger dan anderen, gelukkig zijn de meeste docenten die ik heb gehad niet als deze lul.
  Hij werkt keihard om zijn friends and family steeds maar ow werken te laten uitvoeren
  Ow is altijd het bolwerk geweest van die corrupte vhp boeven
  gemodereerd

 21. @Debby die ministers van jouw paarse ratten partij hebben ook geen ene malle moer gedaan. Dus tapa la boca!

  als deze fb feti echt om pati en noer gaat zijn ze beide zielig. Dit is geen niveau.
  Patti, gedraag je asl een dame want tot nu toe ben jij de enige vrouw in DNA waar men naar op kan kijken. de rest deugd neit dus relax sisa en gedraag je.
  gemodereerd

 22. Kies oeng mooi. Wat is jullie oplossingsmiddel? Waarom roepen jullie je soortgenoten niet op het milieu niet te vervuilen en zelf ook het erf, de goot, de bomen, enz. schoon te maken?
  gemodereerd

 23. Mevrouw Lente, let op tegen wie u het opneemt, “gladharigen” zijn tegenwoordig het doelwit, zegt (vindt) dame Nita R. van dagblad Starnieuws.
  Nurmohamed kan beter de deur achter zich dicht trekken, aangezien hij geen werkzaamheden wil laten verrichten om de wateroverlast te bestrijden. Kleine ingrepen gaan niet helpen zegt hij dus…….na las ting nanga moni.

  Btw, ik denk dat Santokhi zich aan het ‘ingraven’ is voor de komende verkiezing. Na al zijn presidentiële commissies zus en zo met eigen mensen gaat hij nu de buurten in. In elke buurt benoemt hij een commissie voor zogenaamd buurtherstel met leden uit zijn partij.
  Deze commissies hebben als agenda punt meegekregen om de mensen ‘warm’ te houden tot de verkiezing. Laat zien dat de VHP flink aan de weg timmert. Hopende dan dat de kiezers, als het zo ver is op de VHP gaan stemmen. Dit is volgens mij de strategie van Santokhi. Lijkt misschien ver gezocht, maar het zal mij niet verbazen.
  Zo is het ook toegegaan met de 200 miljoen die gestolen zou zijn door de NDP, door deze diefstal steeds te blijven herhalen. Dankzij deze tactiek heeft de NDP verloren, terwijl zij in die periode tuinaanleg de leiding ging in de peiling.
  Weet men nog toen onze pres bij zijn eerste bezoek in Nederland begon te roepen dat men zich moest beginnen klaar te maken voor de komende verkiezingen.
  gemodereerd

 24. Ipv financiering zoeken om de waterproblematiek in Paramaribo en districten op te lossen, is hij bezig met zoeken naar geld om een brug naar Guyana te bouwen. Dit getuigt niet van intelligentie!! het getuigt van het geen hart hebben voor Suriname en zijn inwoners die te lijden hebben door de vele problemen die het water veroorzaakt! Ik vraag me af welke toeristen men wilt binnenhalen met deze ellende in het land.

  Ik zou meer respect voor Nurmohammad hebben indien hij dit probleem prioriteit zou geven boven alle andere werken op dit moment.

  REGERING… INDIEN U IETS GOEDS WILT ACHTERLATEN VOOR HET LAND SURINAME. MAAK DAN AUB EEN EINDE AAN DE WATEROVERLAST. HET MAAKT NIET UIT WAT HET KOST.. HET IS EEN GROTE NOODZAAK, GEZIEN DE TOEKOMST VOORSPELLINGEN WAT BETREFT HET WEER..@#$€£?$@$(£₩;%÷!”^
  gemodereerd

 25. @Arlet,

  Je hebt gelijk: De junks zouden flink feestvieren met al die WEED hier in Suriname. Hahahahah iedereen in hogere sferen in en rondom Paramaribo.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.