Criminelen schieten gericht op voertuig marktventer en maken 20.000 SRD buit

5
Criminelen schieten gericht op voertuig marktventer en maken 20.000 SRD buit

 
Een 47-jarige marktventer in Suriname, kreeg vanmorgen de schrik van zijn leven toen er plotseling gericht op zijn voertuig werd geschoten. Het bleek te gaan om drie rovers die zaten in een grijze Honda Fit.

Volgens het slachtoffer reed hij over de Slangenhoutstraat richting de Centrale Markt. Toen hij afsloeg in de Hernhutterstraat, werd er meteen vanuit een auto op zijn voertuig geschoten.

“Uit vrees voor mijn leven dook ik achter het stuur”, verklaarde het slachtoffer S.B.

De rovers stapten uit en maakten 20.000 SRD buit. Ook de zaktelefoon van de benadeelde werd weggenomen, maar is later op straat teruggevonden. Volgens het slachtoffer zijn de daders in hun voertuig gestapt en weggereden.

Een buschauffeur die toevallig langsreed belde de Surinaamse politie op verzoek van de marktventer. Het slachtoffer bleef ongedeerd, maar zijn voertuig vertoont enkele kogelinslagen en de autobanden zijn kapot geschoten (foto).

De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Van de rovers ontbreekt nog elk spoor.


5 REACTIES

 1. Misschien moeten jullie die recruten zetten om nr de beelden van safe city te kijken i.p.v. protesterende de mollesteren.
  Of die ellendige agent die geweldenaar vr de chinees speelt sturen om criminelen te pakken.
  Dit land is br zn verdoemenis om die klote VHP.
  gemodereerd

 2. Altijd weer 3,4 criminelen!!! Samenscholingsverbod instellen voor kafris en djoekas!! Loopt de spuigaten uit!! Of Amoksi de wacht laten houden!! Heeft toch niks te doen!! Dit zal wel niet geplaatst worden!!
  gemodereerd

 3. Hoog tijd om deze criminelen die geld willen zonder hun klauwen te laten wapperen te fusilleren.
  gemodereerd

 4. En zo zorgen de inwoners er zelf voor dat hun land een Camerastaat wordt. Want straks gaat de druk op de regering heel groot worden om overal camera’s te plaatsen ivm de veiligheid en verhoogde pakkans van criminelen.
  gemodereerd

 5. Dit alles dankzij het huidig beleid…! De criminaliteit stijgt net als de koers, de brandstof prijzen en de prijzen in de winkel. Volgens mij is dit een onderdeel van het prudent beleid. Triest….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.