Operatie Carl Breeveld in Nederland goed verlopen

3
Carl Breeveld en zijn vrouw Jane
Carl Breeveld en zijn vrouw Jane.

De operatie van de Surinaamse ex-parlementariër Carl Breeveld vorige maand in Nederland, is goed verlopen. Zijn conditie verbetert en hij voelt zich fitter, meldt de stichting Man Mit Man in Suriname.

De volgende fase in het medisch traject is de bestraling van de kankercellen in het Radiologisch Centrum Deventer.

Breeveld heeft volgens zijn familie naar alle waarschijnlijkheid uitgezaaide prostaatkanker en moest begin van het jaar spoedig naar Nederland voor onderzoek en behandeling. Verder onderzoek en behandeling is niet mogelijk in Suriname. 

De ex-parlementariër is niet in bezit is van de Nederlandse nationaliteit en kan daardoor geen beroep doen op een Nederlandse zorgverkering. Alle kosten moeten zelf betaald worden.

De kosten werden door de familie geschat op 45.000 euro. Vanuit een samenwerking met Stichting Man Mit Man is het bedrag gezamenlijk in Suriname en Nederland ingezameld.

De familie ging ervan uit om in Suriname 15.000 euro in te zamelen en in Nederland het resterend deel van 30.000 euro. Voor de 30.000 euro werd een GofundMe inzamelingsactie opgestart.

Binnen een week was er meer dan 50.000 euro gezamelijk in beide landen ingezameld voor Breeveld.


3 REACTIES

 1. wat komt hij hier doen…hy is mede verantwordelijk voot de elende in su…nu komt hij nr su…voor dringen.
  laat hy oprotten naar su….heeft niks betkend voor su……alleen zaak gevuld….in zijn bal zaak
  gemodereerd

 2. nu houdt jij van holland he , en hier in suriname wilde jij niets weten van de kolonisator , maar ja , vele gaan naar de kolonisator ook die bosje , maar garantie zullen die hollanders niet geven
  gemodereerd

 3. U en mensen die op u lijken moeten nooit meer op Nederland schelden! Want u ziet het toch weer wie ons te hulp komt. Waarom heeft u de behandeling niet in Afrika willen ondergaan ? U moet op uw blote knieën 400x Het Weesgegroet opzeggen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.