Parlementariër Ramdin: “We worden uitgescholden”

12
Parlementariër Ramdin:

VHP-parlementariër Harriet Ramdin zegt dat bewoners van Henar in het Surinaamse district Nickerie, haar en collega’s uitschelden om het feit dat ondanks eerdere beloftes van de regering, er nog steeds niets is gedaan om het probleem van watertekort in voornoemd gebied tot het verleden te laten behoren.

“Wij als DNA-leden in het district worden constant erover aangesproken. Het probleem op Henar moet nu voor eens en altijd opgelost worden. Om de twee tot drie maanden horen we dat het de volgende maand plaatsvind. Het wordt telkens met maanden verschoven.

Hoe lang gaan we de mensen dit blijven voorhouden? We worden uitgescholden ervoor. Geef ons een keer concreet aan. Wanneer komt in hemelsnaam die tweede bron, waardoor wij van dit probleem verlost zijn”, benadrukte Ramdin dinsdag tijdens de openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA).

Ook het tweede deel van de Krappahoeklaan moet dringend aangepakt worden. Ramdin stelde Whatsapp-berichten van bewoners naar OW-minister Riad Nurmohamed te hebben doorgestuurd, waarin deze Nickerianen hun misnoegen in ‘geen mooie woorden’ hebben geuit. Desondanks is er niets gedaan.

De bewindsman legde in het parlement uit dat het water heel diep in de grond zit. “Het is niet eenvoudig om grondwater, zoetwater, naar boven te brengen”, aldus Nurmohamed. Wat de stopzetting van de asfaltering van de Krappahoeklaan betreft, heeft te maken met een betalingskwestie. Hij beloofde wel ervoor te zorgen dat de betalingsregeling in orde komt en de asfaltering van deze weg wordt afgerond.


12 REACTIES

 1. Ik heb minister Nurmohamed bij In De Branding horen zeggen dat de waterproblemen in Nickerie tot het verleden behoren.

  De neus van Pinokkio wordt met de dag langer meneer de president, koning Albert en Nurmohamed.

  Ik heb de heer Roland King horen zeggen dat er wel degelijk iets aan de hand is met de Afobakadam.

  President Santokhi schijnt een brokkenpiloot te zijn. Niets bij deze man schijnt te lukken.
  gemodereerd

 2. Ramdin, als je het moeilojk vind om grondwater die diep zit, naar boven te halen, moet je specialistische kennis inhuren. Daar is bij jullie een groot tekort aan. Ook zouden jullie de verschillende projecten die op de agenda staan beter moeten prioriteren.
  Dus die amaroks hadden nog even kunnen wachten want de vieze plee-,sident heeft helicopters die indien nodig omgezet kunnen worden.
  Groeten uit Langkawi
  gemodereerd

 3. Terecht worden jullie uitgescholden madam. Want jullie voeren geen klap uit in DNA, dan steeds de schaamteloze vertoning en onnodige discussies met de oppositie. DNA in Suriname heeft geen enkele invloed op de regering, omdat teveel van jullie allemaal slijmballen zijn en niet durven voor het volk op te komen. Ik zie steeds die schaamteloze vertoning hoe alles wat de regering doet goedgepraat wordt door de VHP leden. Zogenaamd leveren ze kritiek om het volk te misleiden. Hebben jullie van de VHP ooit een harde standpunt genomen om de regering te dwingen om bepaalde misstanden aan te pakken. Het blijft bij de slijmerige praatjes!
  gemodereerd

 4. De Nickerianen moeten jullie niet alleen maar uitschelden,
  wegjagen … de Corantijnrivier in.
  gemodereerd

 5. jullie zijn alleen voor de show hebzucht en macht en stoere gedrag en geweldig te spelen.
  daarom rope ik de volk noooooooit op vhp te stemmen .
  Mislukte figuren zijn jullie.Jullie voorouders waren ook een mislukkeling slechte dna hebben jullie,, kijk wat in mahabharth is gebuert de volk naar de klote gestuurt.Zo is daar met vhp.
  gemodereerd

 6. Nurmohamwd is a disaster…beroept zich op dat hij docent is aan de ADEK…Dus geen grap met hem maken…de studenten zijn t slachtoffer..wat erg.
  gemodereerd

 7. Het regent nu pijpenstelen. Wat te doen met het uit de lucht vallende drinkwater? Geen manier om het op te slaan?
  gemodereerd

 8. Hopelijk wonen er op Noord ook DNA-leden. De Boomskreek is recentelijk opgehaald en toch blijft het water na een zware regenbui urenlang liggen. Wordt het geen tijd om enkele “witte mannen” aan te trekken om dit gedoe op te lossen? De bakra’s zijn experts op dit gebied (je hoeft niet van ze te houden).
  gemodereerd

 9. Aan al de reageerders op dit artikel, het is jullie goed recht om achter welk partij dan ook te staan, maar lezen en begrijpend lezen is ook een kunst. Het lid Ramdin neemt het waar nodig altijd op voor de Nickerianen en brengt de misstanden onder de aandacht van de ministers en uitvoerende instanties en dit is precies wat ze hier doet ,en dat is de noden en beloftes onder aandacht van de minister brengen. Dus haar voor alles en wat uit te maken is hier niet op zijn plaats.
  gemodereerd

 10. In Suriname is de mogelijkheid aanwezig om diploma’s te kopen ( als je genoeg Paisa hebt). Nur is daarvan een goed voorbeeld. Vraag het gros van de docenten op het HBO en de Adek. 1 Onderwijsmodel op te noemen( van de 75).
  gemodereerd

 11. stadsgerilla , vrouwen hater , ze moeten jou van de domtoren in Utrecht pleren die is 100m hoog , verwaande kwast , waarom kom jij niet hier naar Suriname dan kan jij als vrouwenhater deze vrouwen toch zelf in de Corantijnrivier jagen , smeerlap
  gemodereerd

 12. Joli neem een calpol. Wat weet jij vam mahabarat. Ik zou eerst kijken naar kunta kinti land sudan en rwanda wat er kebeurt. Geef me een brik. Ekte. Zulke ka figuren als jou zal srnang geen soelaas brengen. Oen lob discrimineer. Is altijd die bakra of koellie. Ga werken en bijdrage leveren.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.