Man die stiefzoon kaakfractuur bezorgde reed bij aanhouding in op agenten

8
Stiefvader aangehouden voor zware mishandeling

Arichero F. (41) die maandag door manschappen van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM) werd aangehouden aan de Indira Gandhiweg, reed in op de agenten toen hij tot stoppen werd gesommeerd. De wetsdienaren konden net op tijd uitwijken, waardoor erger is voorkomen, meldt het Korps Politie Suriname.

Ondanks de uitwijkmanoeuvre reed de verdachte het politievoertuig aan, waardoor zijn auto bij die gelegenheid tot stilstand kwam. Hij werd direct in de boeien geslagen en overgedragen aan de politie van Rijsdijk.

Tegen deze verdachte heeft een moeder op zaterdag 22 april aangifte van mishandeling van haar 14-jarige zoon gedaan. Naar zeggen van de aangeefster heeft haar man, zijn stiefzoon op dusdanige wijze mishandeld, waardoor het slachtoffer door de slag een kaakfractuur heeft opgelopen (foto onder) en medisch moest worden behandeld.

Kaak jongen (14) naar binnen geslagen door stiefvader

Met assistentie van het RBTM, werd de verdachte opgespoord en op maandag 24 april toen hij vanuit de Rijsdijkweg richting de Indira Gandhiweg kwam aangereden, werd hij tot stoppen gesommeerd. 

Waterkant verneemt dat de stiefvader zijn auto langs de weg had geparkeerd en op slot had gedaan. De jongen zou op een bepaald moment ongevraagd middels een reserve sleutel in de wagen zijn geweest en een mobiele telefoon eruit gehaald hebben om game te spelen.

De man kwam erachter wat de tiener had gedaan en mishandelde hem daarvoor. De moeder was ten tijde van het voorval aan het werk. Toen zij thuis arriveerde verwittigden haar kinderen over het gebeuren.

De verdachte is na te zijn voorgeleid na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.


8 REACTIES

 1. O ja!! Die man is een geweldenaar.
  Oen srot ing m@#$.

  Ik hoop dat die vrouw zo wijs is om voor haar kinderen te kiezen. Waarom elke keer het leven van jullie kinderen in gevaar brengen door stiefvaders?

  Blijf met je kinderen, en houd je vriend uit hun leven. Tot je echt weet soort visie joe ab in joe bari.
  Want niet alle mannen zijn slecht.
  gemodereerd

 2. Begrijpen we nu waarom in de USA agenten zo snel hun wapens trekken en nog sneller schieten? Vaak lijken de daders ook op Arichero. Waarom de agenten niet hebben geschoten zal voor mij een vraag blijven. De volgende keer eerst schieten en dan pas tot stoppen dwingen.
  gemodereerd

 3. En als zo iemand tijdens cel controle een paar corrigerende tikken krijgt wegens provocatie,worden de wetdienaren opgesloten.
  gemodereerd

 4. Hij reed in op de agenten en de deden helemaal niks, behalve opzij springen ?
  Nou dan heeft deze crimineel de verkeerde agent voor zich!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. klojo’s , die beul wilde jullie vermoorden , verdomd jullie hadden deze beul direct een kogel door zijn kop moeten schieten , dit soort gasten gaat over lijken , en deze beul hoort zeker bij de grootste beul , die jullie allemaal kennen , 1980 , 1982 1986 , duidelijk toch
  gemodereerd

 6. Ik kan me niet voorstellen dat deze bruut voor het eerst zo een uithaal naar 1 van de kinderen heeft gepleegd. Er moet een grondig onderzoek naar zijn handelingen worden gedaan. Alle gezinsledenn moeten onafhankelijk van elkaar in de gelegenheid worden gesteld om hun verklaringen omtrent hun brute gezinshoofd te spuien.
  Het zal me ook niets verwonderen als ook de moeder optijd afgerost werd door deze tiran. Kaalscheren deze mislukkeling in 1e instantie want de essentie van de haardracht heeft hij niet begrepen en besmeurd.
  Het zal me niets verwonderen wanneer bekend wordt dat mr nibte hem zal verdedigen of anders zoals nu vaker een kantoorgenoot van haar. Zij praat alles recht wat krom is en alle misdadigers weten haar te vinden.
  Deze man mag nooit meer een gezinsman zijn of worden want hij is een gezinsgevaar. Hopelijk heeft het ventje verstandige liefhebbende familieleden.
  gemodereerd

 7. Deze idioot laat op de verkeerde momenten zijn tanden zien, de politie gaat hem flink aan de tand voelen en daarna, wanneer de rechter hem een ‘uppercut’ van een paar jaar gegeven heeft, zal hij lachen als een boer die kiespijn heeft
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.