Nurmohamed: ‘Mensen die kritiek leveren moeten leren luisteren’

22
Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken in Suriname

Minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken in Suriname, vindt dat alle mensen die kritiek leveren op zijn uitspraken ‘het volk straffen‘ en ‘kip is ook duur, dus wat heb je te zetten in je vuilniszak?‘, hun verstand moeten gebruiken en beter moeten gaan begrijpen wat hij bedoelt.

“Het zijn 1 of 2 grappenmakers. Dat zijn de mensen die een keer wel de lagere school moeten gaan afronden, moeten leren luisteren en niet te veel naar Facebook moeten zitten kijken. We doen te weinig aan eigen scholing. Ik ben docent aan de universiteit, dus men moet geen grappen maken met mij”, zei de bewindsman maandag in het radioprogramma Bakana Tori.

De politicus benadrukte dat hij niet van plan is om zijn excuses aan de Surinaamse gemeenschap aan te bieden, omdat het inderdaad aan de gemeenschap te wijten is dat de NDP zoveel schade voor de huidige regering heeft achtergelaten.

“De vorige regering heeft ons vandaag de dag afgestraft. Niemand moet liegen voor me, want ik heb tijdens de campagne gezegd dat zodra de regering Bouterse komt, direct daarna het effect is dat we pinaren. Iedereen weet wat ik heb gezegd, maar er zijn altijd wat kleine tarantula’s ertussen die het leven zuur gaan maken. Ik ga geen tijd besteden aan dit soort mensen die misschien, omdat hun privileges zijn afgepakt, zo doen”, aldus Nurmohamed.

Ook de kritiek op de zware regenval het afgelopen weekend en het jaarlijks terugkerend probleem van wateroverlast, wuift hij af.

“Hier zie je weer het verstand van mensen in Suriname. Ik breng geen regen. God brengt regen en nog de duivel brengt misschien regen. Iedereen moet gaan bidden en luisteren naar het woord van God. Er zullen nog meer dingen op deze aarde gebeuren. Er zullen aardbevingen, vulkanische uitbarstingen en grote overstromingen komen. Er gaat droogte zijn”, aldus de VHP’er.


22 REACTIES

 1. Nurmohamed …. je durf te zeggen … je durft jezelf een … technocraat … te noemen. In het intervieuw kon je niet eens op een normale manier uit je woorden komen en dat noemt zich … technocraat.

  Tor baap … heeft zeker veel geld op tafel gelegd of onder tafel gegeven voor je diploma … ik kan me niet voorstellen dat je op een normale manier aan dat diploma gekomen bent.

  Nurmohamed … je hoeft de gemeenschap geen excuses aan te bieden … geen vergiffenis te vragen … er wordt met jou en je tarantula collega mi-ni-sters …. na 25 Mei 2023 … afgerekend.

  Je zult in S.Boma { cel … }smeken om amnestie … maar a watra o fala dyi joe.
  gemodereerd

 2. Mijnheer Nurmohamed; Je mag wel docent zijn aan de universiteit maar je moet leren je beter uit te drukken. Ik hoorde je ook zeggen tijdens een debat in DNA dat mensen geen nonsense moeten vragen.

  Je bent terecht door de voorzitter gecorrigeerd.

  Je bent van mening dat mensen die kritiek op je hebben beter moeten luisteren omdat je docent bent aan de universiteit.

  Geloof me minister: Je drukt je vervelend uit.
  gemodereerd

 3. Waarom dan zoveel geld betalen aan zn family n friends ondernemerd voor de renovatie v t afwateringssysteem als je nu raaskalt dat de regen de schuld v alles is.
  gemodereerd

 4. Hij is een beetje zweverig en hondsbrutaal!! Deze minister heeft het bij mij volledig afgedaan. Weg met Nurmohammad….!!!

  Koop nog 3 nieuwe Vw Amaroks en laat die wegen en die eeuwig verstopte riolering precies zo als ze zijn. Daar ben je blijkbaar niet voor aangenomen. Meneer doet liever aan het veroordelen van het Volk en de vorige regering. Het niveau is echt treurig in Suriname…..
  gemodereerd

 5. Deze miniSTER doet sterk denken aan de jeuktambassadeur Matai Z.
  Dezelfde arrogante houding…
  gemodereerd

 6. Rodney, dit is jouw minister, die klets als een kip zonder kop, hij is docent op Adek, ook dat nog. Rodney, hij heeft jouw hulp niet nodig.

  Hoe moet men zijn uitspraken begrijpen als hij heel duidelijk is in wat hij zegt.
  Citaat:’De politicus benadrukte dat hij niet van plan is om zijn excuses aan de Surinaamse gemeenschap aan te bieden, omdat het inderdaad aan de gemeenschap te wijten is dat de NDP zoveel schade voor de huidige regering heeft achtergelaten@@
  Dus zijn uitspraak ‘het volk straffen’ is niet uit zijn duimpje gezogen, het is toch duidelijk wat hij hiermee bedoelt. Met zijn uitspraken doelt hij ook duidelijk op een bepaalde bevolkingsgroep, of is dit weer niet goed begrepen.

  Citaat: “Hier zie je weer het verstand van mensen in Suriname. Ik breng geen regen. God brengt regen en nog de duivel brengt misschien regen. Iedereen moet gaan bidden en luisteren naar het woord van God. Er zullen nog meer dingen op deze aarde gebeuren. Er zullen aardbevingen, vulkanische uitbarstingen en grote overstromingen komen. Er gaat droogte zijn”, aldus de VHP’er.@@@
  Wat een lariekoek van deze minister. En deze man is docent. Hij hoeft dan niks te doen tegen zijn eigen onheilsboodschap. Waarom is hij minister als hij vindt dat de wateroverlast een vrij normaal gebeuren is.
  Waar is zijn eigen ratio, deze man staat niet in de blubber zoals het hoort bij een minister van O W, hij heeft dé blubber in zijn hersens.
  Hij komt dommer over dan onze VP. Geen wonder dat de regering Santokhi/Brunswijk er niks van bakt.

  Citaat: “Het zijn 1 of 2 grappenmakers. Dat zijn de mensen die een keer wel de lagere school moeten gaan afronden, moeten leren luisteren en niet te veel naar Facebook moeten zitten kijken. We doen te weinig aan eigen scholing. Ik ben docent aan de universiteit, dus men moet geen grappen maken met mij”, zei de bewindsman maandag in het radioprogramma Bakana Tori.@@
  Deze man kleineert graag en wordt boos als hij repliek krijgt op zijn domme uitspraken. Hij is docent op “Adek” dus dan mag je op z’n minst een fatsoenlijk en geen denigrerende antwoorden (uitspraken) verwachten, nota bene op TV. Hij heeft toch een voorbeeld functie. Hoe gek wil je het nog hebben. Misschien moet hij op cursus.
  Trouwens, weet hij wel door wie hij wordt betaalt!!!!tot zijn dood.
  gemodereerd

 7. Deze man is onbeschoft en weet niet tot mensen te praten. Je bent het niet waard om minister te zijn. Heb je je adviseur gezien. Vagebond. Je deugd niet daarom hft je pres, minister alle zaken met een groep gezet om de ellende die jij veroorzaakt hebt op te ruimen. De tranen van mensen zullen als vloek op jou komen.
  Geen wonder dat Adek geen moer waard is. Fuguren als jij.
  gemodereerd

 8. Als de jaarlijks terugkerende wateroverlast in de regentijd, door God of de duivel wordt veroorzaakt, vraag ik me af waarom we Nurmohamed zo’n fors ministersalaris betalen. Misschien is het verstandiger het rechtstreeks de storten in de collectebussen van de vele kerken, tempels en moskeeën in Suriname. Dat zal zeker God of de duivel.mild stemmen en dan loopt de verlengde Keizerstraat eindelijk na jaren, niet meer bij elke regenbui onder.water.
  gemodereerd

 9. Haha domme Minister met die hele diploma is zelf een kind van 5/6 jaar beter in zijn spraak dan hem🤣🤣. Hij mag dan wel docent zijn maar vergeet te vermelden dat leri no e poer dong🤔. Volgems mij moet hij weer een cursus gaan volgen hoe zich beter uit te drukken. Hij zelf kletst op fb vandaar hij weer dat men kritiek op hem levert😃 lang Leve FB
  gemodereerd

 10. In ieder geval geeft hij geen lessen Nederlands op de universiteit. Misschien bijbelkunde, want hij refereert naar jet hoofdstuk Openbaringen in de bijbel waarin allerlei onheil staat aangekondigd over de eindtijd.
  gemodereerd

 11. deze minister moet vertrekken , dat jij nu zo arrogant overkomt moet niet een excuus zijn van jou falen , jij wilde toch tijdens het aantreden , alle gestolen spullen wat de vorige regering heeft gepleegd , en ook een grote massa ambtenaren verwijderen die net voor de verkiezingen zijn geplaatst door de vorige regering , nou niets van uitgekomen he , die bouterse zat zeker dwars , en jij durfde bouterse niet aan te pakken , dus de president moet u ontslaan , u hebt gefaald
  gemodereerd

 12. Vanwege irrationele uitspraken, vaker gedaan, door deze “MINISTER” om toch nog beleefd te blijven en me niet op zijn niet niveau te begeven, volgde ik hem steeds op de voet met z’n uitspraken.
  Dat hij aangeeft les te geven op de universiteit van Suriname, kan en mag! Maar er is 1 ding, dat ik ook weet en erachter sta, is het volgende;”Geleerd hebben en leren” maakt men niet tot een geweldig mens! Deze man is dus het voorbeeld hiervan.
  Ik, en velen met mij kiezen eerder voor iemand die rationeel kan denken en verbaal aangeeft wat zijn/haar gedachtengang is dan iemand met een “super” opleiding, maar allen ophef/rumoer en weerstand veroorzaakt!
  Wijlen m’n grootmoeder zou hebben gezegd…….”skoro no ey poeroe dong”
  gemodereerd

 13. Weer zoveel nonsens uitkraaien. Deze koppige minister zal het nooit leren en zal door blijven kakelen als een kip zonder kop. Waarschijnlijk teveel van die vette Amerikaanse kippenbouten gegeten. Waarom heeft Chan deze man op een ministerie geplaatst waarvan hij helemaal geen verstand heeft.
  gemodereerd

 14. Het nivo van adek zal te vergelijken zijn met een mbo opleiding in Nederland. Schat jezelf zeker niet hoog in als je les geeft aan mensen van de Surinaamse universiteit. Het zijn mensen met fb kader en, want fb is iets waar ze zich elke dag mee bezighouden. Lang leve Fb voor de zwakbegaafden 😂
  gemodereerd

 15. “Nurmohamed: ‘Mensen die kritiek leveren moeten leren luisteren”.

  Pony: mensen die kritiek krijgen moeten leren luisteren. Ook een docent Adek moet dat kunnen. Hij is trots op zijn docentschap op Adek, laat het dan ook blijken, als ‘grote’ zoon van ons land, en niet steeds minachting tonen naar de bevolking die het al moeilijk genoeg heeft. Het volk wordt steeds genaaid door gehaaide politici, hoe kun je in vredesnaam de schuld leggen bij de bevolking. Hoe kortzichtig kun je zijn, jij bent ook gekozen door het volk omdat jij op de lijst stond, niet omdat jij zo goed bent, maar wat bakt jij ervan, niks, nada. Een beetje nederigheid tonen zou je sieren. Je moet blij zijn dat je minister mag spelen.
  gemodereerd

 16. “De politicus benadrukte dat hij niet van plan is om zijn excuses aan de Surinaamse gemeenschap aan te bieden, omdat het inderdaad aan de gemeenschap te wijten is dat de NDP zoveel schade voor de huidige regering heeft achtergelaten.”
  =================================

  De spijker op z’n kop slaan.
  gemodereerd

 17. Deze arrogante man is t minie-ster niet waard, zelfs les geven op adek ook niet. Wacht naar na de verkiezing wat ie zal worden, hoop dat ie ook weggejaagd zal worden uit zn party, net als abdoel.
  gemodereerd

 18. Niet alleen deze minister kan voorspellingen doen, ik kan dat ook.
  De vorige regering was het prototype van “een slechte regering”.
  De huidige probeert haar te overtreffen, lukt hier en daar aardig. Maar, verwachten dat de volgende (andere) regering beter zal zijn zal een bittere illusie blijken te zijn.
  gemodereerd

 19. Help!!!!!De minister is zijn Quickscan kwijtgeraakt, wie kan helpen met/bij de wateroverlast.
  gemodereerd

 20. Toen ddb, radioman, daltons en neven en nichten daltons, friends and family rotsooi uithaalden en
  uitspraken deed, dat zij het beste waren, mensen met zwarte auto langs jullie huizen reden en bang maakten, scherpschutters met zware militaire geweren met telescopen op het ministerie van Financien op jullie gericht, politieagenten jullie op pakten en in laadbakken van politieauto als straathonden smeten, luitjes valuta vd Indiase Ambassade nam en hun enge belangen mee dienden, goud en hout van Suriname voor een appel en ei verkochten in Dubai en China, grote schulden met hogr renten maakte bij buitenlandse crediteuren, enz.

  Waar waten jullie toen?

  Nu de grote armoede en grote ellende in Suriname is, waar zijn jullie nu.

  In landen als Irak, Libie was de bevolking goed bewust wie ze in ellende en armoede hadden gebracht en wisten genadeloos wat ze moesten doen. Dat zijn nu bevolkingen die men niet voor de gek houdt en wat ze moeten doen.

  Jullie hebben alleen maar grote muilen en trekken verkeerde conclussies.
  gemodereerd

 21. Deze man was in ieder ander land om deze uitspraken op staande voet ontslagen en dan ben ik geen NDP aanhanger. Dit gaat toch alle fatsoensnormen te buiten.
  gemodereerd

 22. Elke EZEL kan in Suriname Mini- Ster worden . Ennnnnnn…..diploma’s te koop.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.