Kaak jongen (14) naar binnen geslagen door boze stiefvader

5
Kaak jongen (14) naar binnen geslagen door stiefvader

Een 14-jarige jongen is afgelopen weekend zwaar mishandeld door zijn stiefvader in het district Para. De tiener kreeg daarbij ook een vuistslag aan zijn mond, met als gevolg dat zijn bovenkaak naar binnen is geschoven. Milton Kensmil, woordvoerder van het Korps Politie Suriname, bevestigt het geval.

Waterkant.Net verneemt dat de moeder ten tijde van het voorval aan het werk was. Toen zij thuis arriveerde verwittigden haar kinderen over het gebeuren.

De stiefvader had zijn auto langs de weg geparkeerd en op slot gedaan. De jongen zou op een bepaald moment ongevraagd middels een reserve sleutel in de wagen zijn geweest en een mobiele telefoon eruit gehaald hebben om game te spelen.

De man kwam erachter wat de tiener had gedaan en mishandelde hem daarvoor.

De moeder stapte naar de politie en deed aangifte van zware mishandeling tegen haar partner. De jongen, die heel veel pijn had, werd verwezen voor medische behandeling. Het onderzoek duurt voort.

Waterkant.Net


5 REACTIES

 1. Deze stiefvader kent de uitspraak niet dat”” ifu joe lobo okro joe moe lobi a siri toe””

  Alleen een mislukkeling gaat zo tekeer tegen een minderjarige ondeugd. Het is te hopen dat justitie de zaak serieus neemt en deze man opsluit.
  gemodereerd

 2. Deze stiefbeul moet zich schamen om de jongen om zo iets storms zijn kaak naar binnen te slaan. Zijn partner moet voorzichtig zijn, de volgende keer is zij aan de beurt en dan worden haar lippen naar binnen geslagen.
  gemodereerd

 3. die stiefvader is een beul , verdomd je hebt jou stiefzoon voor het levend getekend , vieze vuile beul , als er een advocaat is die hem vrij wil pleiten , dan is deze advocaat ook een beul
  gemodereerd

 4. Dat krijg je als je anderen mannen wil nemen in huis als vrouw terwijl je kinderen hebt van een vorige man. Waar is die jongen zn echte vader?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.