Politie ontdekt marihuana veld achter monument Moiwana

10
Politie ontdekt marihuana veld achter monument Moiwana

De politie in Suriname heeft afgelopen vrijdag in een weg achter het monument van Moiwana in het district Marowijne, een marihuanaveld met bijna 600 plantjes ontdekt.

Het veld werd ontdekt door het Ondersteuningsteam Team Oost van de Surinaamse politie samen met de politie van Albina, tijdens de verhoogde surveillance.

Behalve het veld werden ook 66 marihuana plantjes die pas waren gezaaid en drie halve voerzakken gedroogde stengels en bladeren aangetroffen. De eigenaar en of de belanghebbende werd niet ter plaatse aangetroffen meldt het Korps Politie Suriname.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het veld met de marihuana aanplant en een bijbehorend kamp vernietigd. Ook de zakken gedroogde stengels en bladeren verbrand.

Aan de opsporing en aanhouding van deze verdachte(n) wordt gewerkt.


10 REACTIES

 1. Dati No de so moi.
  Aldus wana.
  RIP slachtoffers van moiwana.
  Wanneer komt er een onderzoek naar deze gruwelijke moord paartijd.van moiwana.
  gemodereerd

 2. Mooi toch? Het artikel in Le Monde waarin gesteld en bewezen wordt dat de vice president en de gewezen fascistische dictator nog steeds diep in de drugshandel zitten, is toch niet gelogen? Alleen een bepaalde bevolkingsgroep gooit het weer op racisme en discriminatie. Ligt het aan de buitenwereld/ aan de pers of toch aan henzelf?
  Schaamteloos om achter een bijzondere plek een hennepkwekerij te exploiteren. Zie hier de trots van de Surinamer!
  gemodereerd

 3. ….zooo?? Goedzo korps!! Prachtig werk ,complimentjes,maar van wie is het dan??

  No name?
  gemodereerd

 4. Verbrand ????? Hoe kan men dan als dit in de rechtbank behandeld
  wordt, aantonen dat het echt om marihuana gaat ?? Het is een raar
  verhaal, moet ik zeggen, ach ja we hebben Mr: M. Nibte nog !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. De gedroogde stengels en bladeren daar word het geneeskrachtige Cbd olie uit gehaald. Een top product tegen heel wat kwalen. Jammer dat men het altijd maar over het verderfelijk spul heeft en niet kijkt naar wat dit product, de staat Suriname zou kunnen opleveren, indien men over gaat tot het gedogen of legaliseren van deze Handel. In Europa en een toenemend aantal andere landen is men al tot die inzichten gekomen. Cannabis word al sinds mensenheugenis gebruikt voor allerlei doeleinden. En zou in tegenstelling tot alcohol zorgen voor het welzijn van de mens. Reguleer het, haal het uit de criminele sfeer en verdien als staat inkomsten hiermee. ! Maar goed, dat is mijn inzicht …
  gemodereerd

 6. Aan de opspiring van de eigenaren van dit mooie veldje marihuana wordt gewerkg, terwijl de massamoordenaars van de bevolking van Moiwana nog steeds vrij rondlopem. Het heeft er veel.van dat onze politie alleen bezig is met het aanpakken van kruimeldiefjes en illegale hosselaars, terwijl echte criminelen niet aangepakt worden en zich zijne excellentie mogen noemen.
  gemodereerd

 7. schande dat dit drugsveld , bij het monument is aangetroffen , konsensi het zijn drugs en velen zijn ook aan marihuana gestorven , longkanker he , maar dat was hun keuze , maar een drugsveld aanleggen bij het monument Moiwana is barbaars , als ze degenen vinden die het drugsveld daar hebben gemaakt , ook verbranden dat soort gasten
  gemodereerd

 8. Zeker weten, het is een wiet plantage van de groot grond bezitter van Marowijne, u kunt het zelf raden wie het is en hij wordt binnen kort opgehaald door de Fransen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.