Nederlandse brigadegeneraal Jos Pieters bezoekt legertoppers in Suriname

12
Nederlandse brigadegeneraal Jos Pieters bezoekt legertoppers in Suriname

De Nederlandse brigadegeneraal Jos Pieters, commandant van het Landelijk Tactisch Commando van de Koninklijke Marechaussee, bracht op dinsdag 18 april afzonderlijke bezoeken aan de bevelhebber van het Nationaal Leger in Suriname, kolonel Werner Kioe A Sen en de commandant van het Korps Militaire Politie, majoor Roy Samuels.

Het hoofddoel van dit bezoek was om een beeld te vormen van de reeds lopende samenwerking met het Bestrijding Internationale Drugshandel (BID) team op de Johan Adolf Pengel luchthaven.

Bekijk hier meer foto’s van het bezoek.


12 REACTIES

 1. Ongetwijfeld ook advies gegeven aangaande dreigende crises situaties, zoals het oppakken van die moordenaar als de straf van 20 jaar word opgelegd. Tactische bijstand in de vorm van een marineschip voor de kust, zal alle redie moesoe’s aan het nadenken zetten,
  Groeten uit Kl
  gemodereerd

 2. Hij is zeker een staatsgreep aan het voorbereiden.
  Het doet Nederland ontzettend veel pijn, dat de Suri goud via de achterdeur naar Frankrijk gaat !
  gemodereerd

 3. Op die foto is het alsof de Surinaamse legercommandant op zijn knieën ligt. Als een kleuter die een cadeautje krijgt
  gemodereerd

 4. Neem de twee grootste criminelen die in de drugshandel zitten mee. Namen zijn bekend.
  gemodereerd

 5. dit zijn de voorbereidingen van de dingen die nog komen zullen . Je mag wel vrij rond lopen en je vrij wanen, maar de werkelijkheid is anders en zal hard aankomen.
  gemodereerd

 6. De politiek zet op de sterkste posten de zwakste schakels om de controle van het land in eigen hand te houden. Zo kunnen ze het land leegroven!
  gemodereerd

 7. @A3: wat ben je toch een waardeloze lul. Reageer op het artikel, en niet op de personen. Je bent gewoon een zwakzinnige randdebiel. De bevelhebber van het Surinaamse leger mag dan wel klein van stuk zijn (de brigadegeneraal is een stuk groter), maar dat geeft jou, vuil stinkdier, niet het recht dhr. Kioe A Sen met een kleuter te vergelijken. Die man is bevelhebber ja! Hij verdient respect. Ja, ook van jou, gluiperd. Wat ben jij? Een grote big for nothing. Als je een zandkorrel niveau had, zou je deze onzin achterwege laten. Je bent nog lager dan je achterlijke vrienden die op je lijken. Je bent een echte iepie stront.
  gemodereerd

 8. zet geen zoden aan de dijk , zolang de president onder de duim van bouterse zit zal die landverrader vrij kunnen rond lopen en elke buitenlandse krijgsmacht kunnen gewoon vertrekken , en kom nooit meer terug , want jullie helpen ons niet om verlost te worden van deze tiran
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.