Dochter verduistert 80.000 SRD van bejaarde moeder (80)

9

Een 80-jarige vrouw in Suriname stapte dinsdag naar de politie en deed aangifte tegen haar eigen dochter, van verduistering van 80.000 SRD.

De bejaarde vrouw heeft onlangs een perceel voor 100.000 SRD verkocht. Ze gaf 80.000 aan haar dochter om het geld voor haar te bewaren en daarmee een klein huisje voor haar te bouwen.

Toen de moeder naar het geld vroeg gaf de dochter haar doodleuk te kennen dat muizen aan het geld hadden geknaagd. De moeder hechtte geen geloof aan de verklaringen van haar dochter en stapte naar de politie.

De politie van Latour heeft de dochter na de aangifte opgeroepen voor onderzoek. Ze viel gauw door de mand, want haar verklaringen kwamen ongeloofwaardig over.

Uiteindelijk was de dochter bereid het geld terug te betalen. Ze betaalde 70.000 SRD terug aan haar moeder. Het restant krijgt de moeder binnen een maand.

Na bemiddeling door de Surinaamse politie werden partijen na verhoor heengezonden.


9 REACTIES

 1. Als muizen aan het geld van moeder hebben geknaagd, moet de dochter haar kat beter trainen om de muizen te verjagen. En als de dochter haar goed getrainde poes verhuurt aan de buren, om het ongedierte bij hen bij kop en staart uit te roeien, heeft ze zo het ontbrekende geld terugverdiend
  gemodereerd

 2. Niet zo netjes van de dochter. Maar ik vraag me wel af of er in Suriname nog percelen te koop zijn voor 100.000 SRD (€ 2.500). Laat de politie gelijk onderzoeken of deze vrouw niet opgelicht is door een koper.
  gemodereerd

 3. Oh ik wist niet dat je, je poes aan de buren kon verhuren!
  Zo,n buurvrouw zoek ik al jaren, maar kan het niet vinden.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Ik zou deze mevrouw aanraden nr een tehuis te gaan en daar een kamertje of huisje te nemen.
  Ga niets bouwen want het geld is niet genoeg en u bent al 80.
  Blijft u ver weg van die dochter
  gemodereerd

 5. Zoe de trots van het Surinaamse volk. Volgens Pakitow is de Surinamer een trotse volk. Zo houdt jezelf voor de gek.
  gemodereerd

 6. Het is niet te hopen dat de dochter binnen e kortste keren dit gel zal erven.
  gemodereerd

 7. Deze vrouw op leeftijd heeft maar 1 dochter? Vreemd gedrag van de dochter maar deze mevrouw kan beter in een kleine appartement gaan wonen bij betrouwbare vrienden niet in bejaardenhuis of verpleeghuis, daar ben je dan in no time verdwenen van de aardbol door slechte verzorging, hygiene en nauwelijks te eten etc. Ik ken tehuizen door en door.
  gemodereerd

 8. Wat heeft die dochter met die Srd 10.000 gedaan?
  Moeder zou echt iets huren, als je iets koopt komt het later bij deze dievegge terecht als erfenis. Ook niet de bedoeling.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.