Boze medewerkers ziekenhuizen houden Henck Arronstraat bezet

9
Boze medewerkers ziekenhuizen houden Henck Arronstraat bezet

Boze medewerkers van de verschillende ziekenhuizen in Suriname houden momenteel de Henck Arronstraat ter hoogte van het ministerie van Volksgezondheid bezet.

De medewerkers eisen antwoord van minister Amar Ramadhin omtrent uitbetaling van de verschillende toelagen.

Volgens de verschillende bondsvoorzitters komt er maar geen schot in de zaak en dat kan niet langer geaccepteerd worden.

Er heerst een onoverzichtelijke situatie ter plaatse. De politie is erbij gehaald om zaken op orde te stellen.


9 REACTIES

 1. Deze incompetente minister van volksgezondheid heeft geen enkele respect voor de harde werkers in de gezondheidszorg. Wat aan deze harde werkers beloofd is moet je ook uitbetalen. Voor de snoepreisjes van de president en ministers is wel geld. Voor aankoop van dure auto’s voor het ministerie van onderwijs is er wel geld. Maar de harde werkers in het onderwijs en de gezondheidszorg kunnen ze het toegezegde niet uitbetalen. Niet te geloven hoe de huidige regering omgaat met het volk.
  gemodereerd

 2. Hoeveel achterstand hadden hun in Bouta tijd. Toen durfde niemand om actie te voeren
  gemodereerd

 3. Veel ziekenhuis medewerkers op de been zie ik. Ik hoop dat hun niet de patienten gaan lastig vallen maar de minister in hun uniform. In nl triest geval verpleger in ziekenhuis Assen doodt patienten deze rat verpleger eerst nek breken en dan aan een lantaarn paal of boom hangen, stille moordenaar uit verveling of haat patienten doodmaken. Duivels manieren!
  gemodereerd

 4. Hak de knoop door, reorganiseer en fuseer.
  Sluit één of meer ziekenhuizen, is teveel voor zo’n kleine bevolking en financieel niet haalbaar. Marowijne komt er ook nog bij.

  Meer loon of meer medicijnen. Keuzes maken.
  gemodereerd

 5. Hoe is t mogelijk in suriname anno deze tijd dat politieke leiders of verleiders zich zo opsteld tov t volk en zich alleen maar op t stoel zitten en beloven dat we set’ n kong maar blijft tot daar. T land is in erg armoede en niet eens een eenvoudige oplossing kunnen zich bedenken om t land uit die armoede te halen maar alleen hun eigen familie en mensen daar bemensen maar geen oplossing kunnen brengen om t land uit de armoede te halen alleen maar zelfverrijking. Niet eens vaderlands liefde dat je hier togen en werken tot de dood. Dus ik moet wat doen voor dit mooi land en t volk. T moet nu ophouden met mooie en geweldig praatjes. Neem die vb van de vroege trio leiders:Venitiaan, Telting en Hildenberg die t land uit de armoede had gehaald na zoveel corrupties van bouterse regimes…
  gemodereerd

 6. Elke keer beloven ze maar doen geen moer.
  Deze regering is gekomen om Sur te vernietigen en leeg te roven. God alleen kan ons bevrijden.
  gemodereerd

 7. We moeten onze ogen niet sluiten voor het schimmige spel van het IMF. Ze doen zich voor als de grote redders en dwingen de landden die ze helpen eerst om het volk te verarmen kijk maar naar Argentinië . Van hetzelfde laken een pak.
  De meeste groepen ddie nu trouwens harde eisen stellen en het werk neerleggen vechten grotendeels voor de beloften die hun gedaan zijn door de vorige regering. Toen regeerde er een moordenaar met zijn rovers en die hebben het land verarmd en leeggeroofd achtergelaten.
  gemodereerd

 8. Geef het land terug aan Holland !!!!
  Onafhankelijkheid is funest geweest voor het land !!!
  gemodereerd

 9. Suriname had geen andere keus dan het IMF dat moeten de domme Surinamers een keer gaan begrijpen.

  Suriname had overal heel grote schulden met extreem hoge renten gemaakt bij buitenlandse banken/crediteuren en binnenlandse crediteuren. Suriname was is hierdoor niet in staat om deze schulden af te lossen. De renten maken de schulden juist groter.

  Dus stoppen jullie met dat onzin geklaag over IMP. Als Suriname niet naar haar laatste redmiddel het IMF was gestapt, zou Suriname op de veiling komen. Landen als India, China, ea zouden dan de Dr Jules Sedneyhaven, JAPI-Airport Zanderij, Staatsolie, de vondsten van de aardolie- en gasvelden voor de kust van Suriname, enz van Suriname willen hebben.

  De crediteuren willen hun uitgeleende valuta met hoge renten aan ddb, ndp terug hebben en Suriname en zo snel mogelijk ook. Suriname skeer, heeft de valuta niet om deze hoge en grote schulden af te lossen bij de crediteuren.

  De huidige regering is met de schuldeisers aan het onderhandelen om een haircut te krijgen, dat de enige verlies nemen bij de schulden en deze voor Suriname kleiner worden met een lagere renten en een langere looptijd van aflossen. De regering is bezig onderhandelingen met de crediteuren over de herschikking van de grote schulden met hoge renten aan te geven dat als er uit de natuurlijke rijkdommen, oa aardolie- en gasvoorraden over enkele jaren valuta binnen komt ze dan kunnen af lossen, er moet een akkoord in te bereiken tussen Suriname en de verschillende crediteuren.
  Van het IMF moet Suriname orde op zaken stellen in haar huishoudboekje om deze in orde te maken. De regering neemt daarom maatregelen die niet populair zijn bij de bevolking, oa BTW invoeren, brandstofprijzen verhogen, meer opbrengsten uit de goudsector, houtsector, afschaffen van subsidies, enz. Er is geen geld om allerlei zaken momenteel uit te voeren, zoals salaris verhogingen van ambtenaren, voor de gezondheidszorg/medicijnen aan te schaffen, criminaliteitbestrijding, enz.
  Als Suriname haar huishoudboekje in orde heeft dan zal het IMF betalingsbalans ea steun valuta steun aan Suriname geven en kan hierdoor verlichting in het leven van de Surinamers ontstaan.

  Dus eerst zal Suriname de grote leningen met hoge renten bij de crediteuren in orde moeten hebben en haar huishoudboekje in orde moeten hebben, dan komt het IMF met valuta.

  Zie dan wat er met Suriname zou gebeuren.

  Het IMF is de enige redmiddel van Suriname om ons uit deze crises te helpen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.