Sampie vreest in 2025 afgestraft te worden door kleine man

12
Edgar Sampie

Volgens ABOP-parlementariër Edgar Sampie moet de Surinaamse regering wel degelijk rekening houden met de noden van doorsneeburgers in Suriname, omdat het juist de kleine man is die de volgende parlementariërs zal kiezen bij de algemene vrije en geheime verkiezingen in 2025.

“Het zijn niet de grote bazen die het voelen, maar is de kleine man die het voelt. Wanneer het komt op de verkiezing, is het de kleine man die het meest naar de stembus gaat om het volgend parlement te kiezen. We moeten daarom rekening houden met deze kleine mannen, zodat zij ons niet afstraffen in 2025”, zei de politicus tijdens de openbare vergadering in De Nationale Assemblee (DNA).

Volgens de ABOP’er is de Surinaamse regering kampioen in het presenteren van mooie cijfers en regels, maar wanneer het komt op het uitvoeren, dan laat zij niet daarvan blijken. De volksvertegenwoordiger vindt dat de regering daadkracht moet tonen en de koersontwikkeling moet aanpakken.

“Als er koppen moeten rollen, dan moeten die koppen rollen”, aldus Sampie.


12 REACTIES

 1. afstraffingen worden alleen gegeven aan grote teleurstellingen in de vorm van een mens. dus . . . .
  gemodereerd

 2. En Sampie met zijn grote kop negeert de kleine vrouw gewoon. Denkt Sampie misschien dat de kleine vrouw geen zak heeft en het dus niet voelt?
  gemodereerd

 3. Sorry mr:Sampie & de rest v/d binnenlandse parlementariërs a/d waterkant jullie doen bijna niets voor de bewoners in de districten en het binnenland, jullie zitten voor spec en bonen ( vlak vertoon ) wat voor ontwikkeling hebben teweeg gebracht voor mijn mensen, jullie zijn meer bezig met eigen belang en de achter buurten in paramaribo en omstreken.
  FOOEI MAN JULLIE ALLEMAAL SUFFERD.
  GA FOE HEPIE DE SEMBE A LIBA SE OE KWA FISIE .
  JULLIE ZIJN ALLEMAAL JA KNIKKERS.
  gemodereerd

 4. Die van je voorzitter zal als eerste rollen.
  Trekt hij zich nu terug, dan is hij niet meer diplomatiek onschendbaar. De rest laat zich raden.

  Plus belfort start samen met een ouwe man een partij. Dat betekent versplintering mie boi.

  De kleine man moet leren om niet emotioneel te stemmen, maar werken aan een financieel onafhankelijk leven.
  Het achterland heeft scholing nodig en integere rolmodellen, de meesten houden jullie dom en die stadsmensen proberen met man en macht om jullie terug te dringen mbv een nieuwe kieswet, back to 5000 bc.

  De enige die keihard werkt is de minister v justitie.
  Enne, elke surined die vind van niet, moet kunnen aantonen in hoeverre hun eigen minister v justitie en pres zich persoonlijk bezig houden met any criminaliteit! Dat gezeik hangt me de keelgaten uit.
  gemodereerd

 5. Sampie is een van de velen die in het parlement een hoop onzin uitkraaien. De meest laaggeschoolde burger weet dat het niet goed gaat in het land.
  Sample kom met oplossingsmodellen, daar heeft het volk meer aan. Mogen wij dat van jou verwachten? Ik denk van niet.
  gemodereerd

 6. @Sampie: je hebt gelijk. “Als er koppen moeten rollen, dan moeten die koppen rollen”. Er moesten lang geleden al koppen gerold zijn, m.n. in jouw partij, maar dat mocht niet van je baas. Wat er ook gebeurt en wie als grootste partij in 2025 uit de bus komt; het is te hopen dat in de nieuwe regering geschoolde, integere mensen met genoeg capaciteit, politieke ervaring en vooral schone handen de regering zullen vormen. Mensen die in elk geval goed nederlands kunnen lezen en spreken. Engels is heden ten dagen ook een absolute must. Tenslotte: de leiders en hun gevolg moeten van onbesproken gedrag zijn en dus ook niet op de Most Wanted lijst en Interpol voorkomen.
  gemodereerd

 7. Ai famiri, volgens mij krijgen sommige politici loes bere, want ze gaan niet meer kunnen graaien.
  Oke dan meneertje weet dat zijn “kop gaar rollen”

  Tje mi Gado yepi wi.
  gemodereerd

 8. De zwakste schakel die niks toevoegt aan de opbouw van dit land. Zit gewoon voor de vorm !
  gemodereerd

 9. Als ik dit stuk van de heer dampige lees vindt hij maar één ding echt belangrijk……herkozen worden!!! Hij stelt het herkozen worden boven het oplossen van de problemen. En heeft het dan over de noden van de kleine man. Ik denk dat de kleine man liever een korte periode noden heeft en daarna de vruchten van een hervormings beleid als een lange periode van ellende met tekorten en af en toe wat brood korstjes om ons te verleiden op hem te stemmen
  gemodereerd

 10. Grijp nu jullie kans om zoveel mogelijk grond te roven beste meneer Sampie, want de volgende verkiezingen gaan jullie (VHP/ABOP) een flinke afstraffing krijgen. Ik schaam me diep als ik de DNA vergaderingen volg en de bijdrage van de ABOP/PL aanschouw. Waarvoor zitten jullie daar eigenlijk? De ABOP/PL hebben geen kader om de in een regering deel te nemen, maar voorlopig heeft Chan jullie nodig om met volgauto’s rond te reizen en snoepreisjes te maken.
  gemodereerd

 11. Sampi. Houd je mond want je praat alleen rotzooi..maak je op om naar huis te gaan hoor mi boi. Em gebruik je tijd om veel te lezen. Want tenenkrommende uitspraken als mara-sausje mogen nooit keer voorkomen. Oprotten die hele abop boevenbende
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.