Arrestant die tijdens ophalen kleding wegrende gearresteerd door RBT-Midden

2
Arrestant die tijdens ophalen kleding wegrende gearresteerd door RBT-Midden

De arrestant Dew G. (38) die op 3 april door de politie naar zijn woning aan de Helena Christinaweg werd gebracht om zijn kleding te halen en bij die gelegenheid wegrende, is maandag wederom aangehouden door manschappen van het Regio Bijstand Team Midden (RBTM).

Dew G. was eerder aangehouden wegens overtreding van een beschermingsbevel en bedreiging van zijn ex-vrouw in Suriname. Hij heeft eerder ook een celstraf uitgezeten wegens verkrachting van zijn ex.

De vrouw had toen ook een beschermingsbevel aangevraagd welk haar was toegewezen. De man ging desondanks thuis bij zijn ex en bedreigde haar. Hij werd hiervoor begin deze maand aangehouden.

Drie politieambtenaren brachten hem op maandagavond 3 april naar zijn woning om zijn kleding op te halen. Daarbij zag hij kans te ontvluchten; hij rende via de achterzijde van het huis het bos in.


2 REACTIES

 1. Iemand dat gearresteerd wordt, thuis zijn kleren mag halen, gebeurt alleen in Su !
  En de politie man(nen) zijn nog dommer dan een mier, hoe kunnen ze die man
  alléén naar binnen laten gaan ? Even goed had hij thuis een geweer, dan was het
  nog erger geweest. Hoe zijn deze l..llen bij de politie terecht gekomen ?? Heb je
  soms alléén een BLO diploma nodig of zo, om daar te komen ? En natuurlijk een
  paar (”Baka mang (krowagi”) Een politieman in Su stelt niks voor, alléén het pistool wat hij bij zich heeft, en zijn uniform geeft hem status. Hij/zij zelfs stelt geen
  ene rot moer voor, en sommigen zijn ook nog corrupt! ( ik hoop dat dit wordt geplaatst, want de redactie houdt niet van de waarheid, en vooral als ik dat schrijf.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. is het die persoon die ze op blote voeten hebben gearresteerd , zou toch kunnen , hij nam kleding maar vergat de schoenen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.