Agenten komen man op blote voeten met gestolen brushcutter en sap op straat tegen

5

De 23-jarige Romeo D. werd afgelopen week door twee aspirant agenten in Suriname aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar bureau Santodorp. Ook werd een brushcutter die Romeo in zijn bezit had in beslag genomen in verband met het onderzoek.

De twee aspirant agenten kwamen uit de nachtdienst en waren onderweg naar huis. Aan de Nieuw Weergevondenweg ter hoogte van de Felixweg werd Romeo, die op blote voeten was en een brushcutter in zijn bezit had, staande gehouden.

Bij een ingesteld onderzoek werd een doos met koude sap in zijn tas aangetroffen. In eerste instantie gaf Romeo te kennen dat hij de sap had gekocht en onderweg was om het erf van zijn moeder schoon te maken.

Gezien er op dat late tijdstip geen winkels open waren, kwam Romeo verdacht over. Tijdens het onderzoek gaf hij toe de sap en brushcutter uit twee woningen te hebben gestolen.

Na afstemming met het openbaar ministerie werd Romeo in verzekering gesteld meldt het Korps Politie Suriname. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.


5 REACTIES

 1. Waterkant.net weet u niet dat het niet de sap moet zijn, maar het sap?

  *ANTW:
  Het sap is juist als het om het sap zélf gaat: de stofnaam. De sap is daarnaast mogelijk als het bijvoorbeeld om sap in een pak (of een andere verpakking) gaat. Dit geldt ook voor andere sap-woorden. Dan heb je weer wat geleerd. Fijne dag.
  gemodereerd

 2. R . Had dorst, en moet de volgende ochtend, gaan werken met de brushcutter.
  Niks mis mee, maar helaas werd hij betrapt door 2 aankomende boeven van de
  kps! ”Dubbele pech man”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Mag je tegenwoordig niet meer op blote voeten rondlopen, zonder schoenen rondlopen is toch geen misdaad? Stel dat Romeo op naaldhakken rondliep, was hij dan ook staande gehouden?
  gemodereerd

 4. Waarom zou je geluid produceren met schoenen of klompen aan? Slimme dief.
  De volgende keer wil ik kunnen lezen dat een volledig naakte dief met spullen is gespot.
  gemodereerd

 5. dat is zeker degene(arrestant) die thuis kleding mocht halen , maar door zijn haast zijn schoeisel was vergeten
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.