Politie zoekt 30-jarige ‘Raoul’ vanwege oplichting en verduistering

3
Politie zoekt 30-jarige 'Raoul' in vanwege oplichting en verduistering
Foto (c) Korps Politie Suriname.

De afdeling Bestrijding Zware Criminaliteit van het Kors Politie Suriname heeft zaterdag een opsporingsbericht naar buiten gebracht van de 30-jarige Mohamed Rahul Karamali alias ‘Raoul’.

De man is directeur van Celestial Tours, het bedrijf dat onlangs een flink aantal klanten dupeerde doordat reeds geboekte tours ineens niet door gingen.

Raoul wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting, gekwalificeerde verduistering en verduistering van het wetboek van strafrecht, meldt de Surinaamse politie.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Fraude & Economische delicten op de telefoonnummers 455830/451313, de Command Center (CC) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.


3 REACTIES

  1. Verontrustend hoe mensen zich tegenwoordig zo gemakkelijk laten beetnemen. Oplichters slaan vaker hun slag vanwege onwetendheid van hun slachtoffers. Of betreft het in dit geval gewoon stommiteit?
    gemodereerd

  2. gooi hem voor de leeuwen , want jullie geld heeft hij ergens veilig gesteld en dat zien jullie nooit meer terug
    gemodereerd

  3. Ik dacht alle moslims vasten maar deze niet van celestial tours. Celestial tours biedt reizen naar mekka of gewoon naar het buitenland. Triest mang hoe moslims en mensen in politiek in india leven en elkaar doodmaken de politie in india is zelf ook een grote gangster. Dikke aseholes daar.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.