In Nigeria aangehouden smokkelaar geboren in Nickerie

6
In Nigeria aangehouden smokkelaar geboren in Nickerie

De 34-jarige smokkelaar, die vorige week in Nigeria werd aangehouden met een grote hoeveelheid cocaïne, is geboren en getogen in Suriname. Het gaat om een rasechte Surinamer, die in 1988 in het district Nickerie geboren is.

Kort nadat zijn foto’s werden verspreidt, waren velen op social media er niet van overtuigd dat het om een ‘echte’ Surinamer zou gaan, vanwege zijn uiterlijk en zijn naam. Niets is minder waar.

De man in kwestie heeft nog in Paramaribo in het Surinaamse leger gezeten. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat hij daar om indisciplinair gedrag uit het leger werd gezet. Hij zou zich schuldig hebben gemaakt aan diefstal.

“Het gaat om een type dat snel rijk wilde worden. Hij is daarna ook met justitie in Suriname in aanraking geweest”, vertellen ingewijden aan onze redactie. Ze herkenden de man direct toen de Nigeriaanse autoriteiten zijn foto publiceerde (foto boven).

De aangehouden man Lorenzo Harvy Albert D. had 117 pakjes cocaïne bij zich. De drugs waren verborgen in extra grote latex condooms die professioneel waren verpakt in flesjes bodyspray van 100 ml.

Buitenlandse media schreven dat D. op vrijdag 7 april vanuit Sao Paulo naar Nigeria was vertrokken, op zoek naar zijn lang verloren gewaande Nigeriaanse vader, die hij ‘Omini’ noemde.


6 REACTIES

 1. En wat moeten wij met al die info???
  Van bepaalde mensen komen jullie niet met hun heden, verleden en toekomst.
  gemodereerd

 2. AAIIII boi nog een rasechte Surinamer nog wel! Enfin, hij is niet de briljante wetenschapper waar wij op zitten te wachten ook niet de man waar wij op kunnen bouwen. Dus laat deze rasechte Surinamer maar wegrotten in Nigeria.
  gemodereerd

 3. Maakt het wat uit als hij in nickerie is geboren of in marowijne.hij isen blijft surinamer.nickerie is nog steeds een deel van Suriname.mischien nadat de bouw van de brug naar guyanais voltooid zal het bij guyana horen.wie weeer?
  gemodereerd

 4. In de cel kunnen ze hem dan helpen om zijn vader te vinden dan kan die hem bezoeken in de gevangenis daar . Voor familie in Suriname is het niet te betalen zo een bezoek.
  gemodereerd

 5. Heel goed , lekker daar in Nigeria laten wegrotten. Is het misschien ook familie van de VP.
  Hoezo is hij door de douane met de Coca voorbij kunnen komen, had hij een speciale ontheffing? Dat gebeurt wel vaker want er worden praktisch op iedere vlucht naar Nederland, Surinamers met deze rotzooi gepakt,die hadden waarschijnlijk dan ook allemaal een speciale ontheffing. Het is alleen vervelend als je als onschuldige reiziger ook aan de controle blootgesteld wordt, maar dat heb je dan aan je medereiziger te danken die het risico genomen heeft.
  gemodereerd

 6. “Hoogstwaarschijnlijk “is zijn vader Doekhi.die heeft hem met een smoes en een kluitje het riet in gestuurd.
  Van ga je vader daar zoeken en neem deze pakketje voor hem mee.
  NDP mentaliteit.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.