woensdag, april 24, 2024
HomeNieuws uit SurinamePets Gajadien wijst op misbruik dienstreizen door Bibis-minister Ramdin

Pets Gajadien wijst op misbruik dienstreizen door Bibis-minister Ramdin

-

Does Travel - naar Suriname

Ondernemer Jairadj ‘Pets’ Gajadien van Pets Promotion beweert dat Bibis-minister Albert Ramdin misbruik maakt van zijn businessclass dienstreizen. Volgens Pets moest de bewindsman recent naar buurland Brazilië in verband met een dienstreis, maar koos ervoor om zijn reis eerst te koppelen aan Miami om van daaruit naar Brazilië te gaan. Dit alles op staatskosten.

“Omdat zijn vrouw en kind in Miami wonen. Terwijl hij rechtstreeks kon afreizen naar Brazilië. Ze zien het land als een kiek”, zei Pets in een interview met Radio Stanvaste.

Recent heeft ook de Vereniging van Economisten in Suriname (VES) kritiek geleverd op de zovele dienstreizen van Ramdin, die volgens hun berekening inmiddels meer dan 50 zijn. Volgens de VES hebben geen van deze dienstreizen iets noemenswaardig voor Suriname opgeleverd.

De bewindsman vertoefd momenteel tot en met 18 april in Washington. Hierna zal hij een symposium over geweld en criminaliteit in de regio in Trinidad & Tobago bijwonen.

Volgens Pets zijn er ook een paar andere ministers in de huidige regering die hun gezin in Nederland hebben. Ook deze bewindslieden laten de staat steeds opdraaien voor reiskosten wanneer zij naar Nederland moeten om met hun gezinnen te zijn.

“Zogenaamd moeten ze naar een bespreking, maar het is de staat die voor alles opdraait. Voor businessclass kosten. Laten die mannen serieus zijn”, aldus Pets.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

17 REACTIES
  1. De leden v team Chan hebben hun zaken al gepland als er niets meer te halen is. Vluchten naar t buitenland. Eerst vrouw en kinderen.
    Schaamteloze bloedzuigers v d staat su.


    gemodereerd
  2. Deze minister van Alle Zaken heeft beweerd dat zijn buitenlandse reizen SURINAME heeft opgeleverd ruim 2 miljoen Usd voor het afgelopen jaar.

    Voor dit jaar zou hij meer geld proberen binnen te halen voor Suriname wat natuurlijk zal betekenen dat er veel meer zal worden gereisd.

    WAN BIGI TJURIE YERE! TE PINOKKIO E VERTERIE VERHALEN DAN WORDT ZIJN NEUS LANG.

    Ik geloof namelijk niets meer wat deze lieden beweren.

    FIRMA LIST EN BEDROG IN OPTIMA FORMA. LEYMANG IN HET KWADRAAT BAJA


    gemodereerd
  3. pets gajadien , kom met bewijzen dat vele ministers misbruik maken van dienstreizen , want die henry en cornelis geloven dat niet , pets ook de bonnetjes van eten en drinken tonen he


    gemodereerd
  4. De vuilnis van VHP komt nu naar buiten.
    Ze zijn elkaar al aan het besmeuren de beerput gaat open.
    Het is nu wachten op bronbere


    gemodereerd
  5. Pets, waar was je smoelwerk, toen boefdraad iedere week leningen, 123 in totaal, ging afsluiten, waardoor we in deze situatie terecht zijn gekomen? En de rooftochten op staatskosten van de dochters van de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname opa D in Parijs? Iedere boef moet worden aangepakt. Niet alleen de huidige. Pets, je lult , omdat je geen brik krijgt….vraag je partijvoorzitter de vp een brik. Kijk hoe hij je kaat skoppen….


    gemodereerd
  6. Pet Gajadin … wie zijn de andere mi-ni-sters … wiens vrouw/gezin in Nederland/US wonen …. mogen wij de namen weten ????

    Bij een overname zullen wij zorgen dat deze lieden NIET ONGESTRAFT het land verlaten. Zijn ze op dat moment “toevallig “in het buitenland … dan zullen wij om uitlevering vragen. Opsporing via INTERPOL is de andere mogelijkheid.

    Deze keer ontkomt niemand z.a het Hoefdraad gelukt is.


    gemodereerd
  7. deze bibis is een enorme teleurstelling. net als bosje vroeger. HIJ LIEGT EN HIJ VLIEGT.


    gemodereerd
  8. De vraag is wanneer gaan deze gasten oprotten geen geld voor het volk
    maar reizen gaat gewoon triest triest


    gemodereerd
  9. De laatste buitenlandse reis voor het land van ddb was naar China! Het was de bedoeling dat hij met zijn gevolg (natuurlijk)! Maar terwijl hij in China the man speelde werd hij eindelijk tot 20 jaren veroordeeld. Zijn vrouw en aanhang waren in rep en roer! De delegatie kwam terug naar Suriname en Cuba ging niet door wel was er een welkomstfeest op e luchthaven. Deze Welcome home party was georganiseerd oor e fist lady. Wat die laatste trip het land heeft opgeleverd weet ik niet (gewoon omdat het mij niets kan schelen).. Wat ik wel laf vind is dat ndp sympasisanten steeds wijzen op dienstreizen van deze regering en de friends and family benoemingen terwijl als je de ddb regeringen onder de loup neemt, dat is friends and family en onzin dienstreizen toen ook een grote uitgavepost. Ik wil ff aanhalen dat dochters naar Parijs gingen om te shoppen Enerzijds moeten we blij zijn dat de VP geen officiële buitenlandse reizen kan maken. Dat scheelt weer wat.
    DE POLITIEK IS EEN SPEELTONEEL. EEN IEDER KOMT EN SPEELT ZN DEEL!
    NJANGMANG NO LOBI NJANGMANG!
    TE JU ABI PASENSI FU LUKU SANI JU SA SJI SANG MIRA E TJARI NA EDE!


    gemodereerd
  10. Bezuinigen is ook bij deze regering niet zo populair. Waarom telkens weer business class reizen?


    gemodereerd
  11. Als het in zijn contract staat dat hij X keer per jaar betaald mag reizen naar zijn gezin, dan mag dat.
    Overigens ging de voorgangster van Bee ook regelmatig naar Nederland om een zieke zoon te bezoeken. Maar of ze die reizen zelf betaalde weet ik niet.


    gemodereerd
  12. Beste forumschrijvers.
    Waarom doen jullie je beklag niet rechtstreeks aan Chan Santokhi. Er is ook een weg naar De Nationale Assemblee. Ook de minister van Binnenlandse Zaken heeft hierbij een rol te spelen. Vooral wanneer de bewindvoerders niet in bezit zijn van de Surinaamse nationaliteit.
    In de grondwet van Su is opgenomen dat ambtenaren en bewindvoerders in overheidsdienst in het bezit moeten zijn van de Surinaamse nationaliteit. Voor ministers expliciet de Surinaamse nationaliteit en geregistreerd woonachtig in Su met hun gezinnen. Woont het gezin in het buitenland dan is deze bewindspersoon niet meer geloofwaardig om de nationale belangen op een juiste manier te behartigen!!!!! Dus geen ministerspost!!!
    Lees naar de biografie van de minister van Binnenlandse zaken Somohardjo. Dan kom je tot de conclusie dat hij in bezit is van de Nederlandse nationaliteit. Hoe kan hij dan de belangen van Su op een adequate wijze behartigen. In zijn biografie staat niet eens vermeld welke scholing hij heeft gevolgd of titels in zijn bezit heeft. Ik ben van mening dat hij ook de lagere school niet heeft afgemaakt!!!
    Heb je twijfels ga dan dieper graven.
    PRESIDENT SANTOKHI, doe wat eraan!!

    Advies aan de komende Kabinet zijn:
    – alle overheidsambtenaren tot ministers aan toe, moeten in bezit zijn van de Surinaamse nationaliteit en zeker GEEN dubbele nationaliteit hebben
    – met hun gezinnen woonachtig zijn in den lande
    – een iedere ambtenaar, burgemeesters- en ministersposten moeten beschreven zijn met de profiel van bekwaamheid en hieraan voldoen
    – mochten zij niet in staat zijn voor volledige overleg van diploma’s en universitaire opleidingen, dan functie van sollicitatie en of benoeming afwijzen
    – enzovoorts…………

    BURGERS van SURINAME LET OP!!!
    Bij de eerst volgende verkiezing, aankaarten bij je politieke partij voor éénduidigheid. Er mag nooit afgeweken worden van de ,,functie profiel,,.


    gemodereerd
  13. Wie zijn de ministers die gezinnen in Nederland hebben? Als hij de familienamen heeft genoemd is dat prima, want dan kan daar nadere informatie over gewonnen worden. Als hij dat niet gedaan heeft is het gewoon chaos willen veroorzaken. Het is dan triest als je de familienamen vd ministers kent en dit niet bekend maakt. Houdt dan je mond stijf dicht.


    gemodereerd
  14. Gaat het alleen om deze minister en als het zo is dan moet hieraan wat gedaan worden. Albert Ramdien moet zich doodschamen om eerste klas te reizen als het om familie bezoek naar MIAMI gaat.

    Als Albert Ramdien een man is kan hij voor al de reizen van familiebezoeken die hij eerste klas heen en terug gedaan heeft gewoon terug betalen.

    Heel dom en nu men hem hierop betrapt heeft, gewoon terug betalen en niet meer op staatskosten naar je familie eerste klas heen en terug reizen.


    gemodereerd
  15. Henry, jij blijft ook nie achter hoor. Denk aa die lage Sneijders-tori va je.

    Je geeft ook t slechte voorbeeld met deze Sneijders-tori va je. Want je toont laksheid, je hebt lak aa je mede-discussianten. Daarom waren die betogers laatst zo asocial door te gaan plunderen en te vernietigen. Jij hebt ze beinvloed, Henry, jíj ….
    Je bent dus ook schuldig aa die plunderingen.

    Bekeer je snel, Henry, snel ….


    gemodereerd
  16. Ja maar, sammy, je hebt helemaal gelijk, wij willen dit gedrag niet meer hebben, en deze regering zou daarmee afrekenen in plaats van het voort te zetten. Mag men hierover niks meer zeggen, wat moeten wij anders, achterover gaan leunen!!!


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES